Κυριάκος Μητσοτάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του στη Λάρισα - To Πάρκο Καινοτομίας, τα σουβλάκια και οι... Guns N’ Roses

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του στη Λάρισα - To Πάρκο Καινοτομίας, τα σουβλάκια και οι... Guns N’ Roses

«Τι θα με κεράσετε παιδιά;» είπε ο πρωθυπουργός σε Λαρισαίους μαθητές σε σουβλατζίδικο - Όλα τα παραλειπόμενα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

mitsotakis-joist
Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, για την προγραμματισμένη- εδώ και καιρό- περιοδεία του πρωθυπουργού. 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή της Λάρισας το πρωί της Παρασκευής, όπου τον υποδέχθηκαν τοπικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και η διοίκηση του Συνεταιρισμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το onlarissa, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννη Κουκούτση για τη μεγάλη συμφωνία με ιαπωνική εταιρεία για τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης σκόρδου στην περιοχή.

Η άφιξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πλατυκαμπο

Ο Μητσοτάκης συνομιλεί με Κουρετα και Κουκούτση


Ο κ. Κουκούτσης δώρισε στον πρωθυποργό κρασί αλλά και… σκόρδα μαζί με ένα καλάθι τοπικών προϊόντων. «Για το κακό το μάτι, να μην σας πιάνει μάτι πρόεδρε…» είπαν όσοι ήταν εκεί.

Προσφορά κρασιού και σκόρδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Κλείσιμο

mitsotakis-larisa
mitsotakis-skorda
mitsotakis-skorda-

Μητσοτάκης σε ηλικιωμένο καπνιστή: «Πρέπει να κόψεις το τσιγάρο»

Επίσης, κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Λάρισας, σύμφωνα με το politic, ένας ηλικιωμένος τον πλησίασε με τσιγάρο στο χέρι και του εξιστόρησε κάποια γεγονότα από το παρελθόν, με τον πρωθυπουργό να τον ακούει προσεκτικά, λέγοντας του παράλληλα ότι πρέπει να κόψει το κάπνισμα.

Κυρ. Μητσοτάκης σε ηλικιωμένο: "Το τσιγάρο πρέπει να το κόψεις"


Το σχόλιο Μητσοτάκη για Guns N’ Roses

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ενημερωμένος και για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Guns N' Roses το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, τον πρωθυπουργό πλησίασε ένας πολίτης που φορούσε σκούφο του γνωστού συγκροτήματος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχολιάζει «έρχονται», αναφερόμενος προφανώς στη συναυλία του προσεχούς καλοκαιριού που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Λάρισα σχολιάζει τη συναυλία των Guns n' Roses το προσεχές καλοκαίρι


Η ατάκα του πρωθυπουργού σε Λαρισαίους μαθητές σε σουβλατζίδικο

Επίσης, αιφνιδίασε η ατάκα του πρωθυπουργού τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Λάρισας, οι οποίοι είχαν μόλις καθίσει για να παραγγείλουν σε ψητοπωλείο, σύμφωνα με το tinealarissa.

Την ώρα που έκανε τη βόλτα του, ο πρωθυπουργός έκανε μια στάση στο τραπέζι των μαθητών και χαριτολογώντας τους ρώτησε: «Τι θα με κεράσετε παιδιά;». Οι μαθητές γέλασαν, τον αναγνώρισαν και του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

mitsotakis-souvlaki
mitsotakis-souvlaki-
mitsotakis-souvlakii


Ευδιάθετος ο πρωθυπουργός τους ρώτησε τι τάξη πηγαίνουν, συνομίλησε μαζί τους και σαφώς δεν τους αρνήθηκε να βγάλουν φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου.

Όσα «είδε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Παράλληλα, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός όπου ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του πάρκου για τις δράσεις, τους χώρους και τις δυνατότητες που αυτοί προσφέρουν, σύμφωνα με το larissanet.

kiriakos-mitsotakis
kiriakos-mitsotakis-
mitsotakis-joist
mitsotakis-joist-
mitsotakis-joist--


Το Πάρκο Καινοτομίας ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design. Στο JOIST πραγματοποιούνται επιμορφωτικά σεμινάρια, δημιουργικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, συνέδρια, ημερίδες και ενδιαφέρουσες εκθέσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε:

«Είναι πάντα μεγάλη η χαρά μου όταν επισκέπτομαι τη Λάρισα.

Είμαστε δίπλα στους αγρότες μας, στα νοικοκυριά, στους ευάλωτους συμπολίτες μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά, ώστε να βάλουμε τη χώρα σε μία διαφορετική αναπτυξιακή τροχιά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέφουμε στην κοινωνία το προϊόν της ανάπτυξης.

Δώσαμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του αγροτικού κόσμου, παρά τις μεγάλες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε, μέσα από χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία ποτέ δεν είχε στη διάθεσή της η χώρα. Το καινούργιο ΕΣΠΑ, το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης και φυσικά το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Λάρισας, είχα την ευκαιρία να δω τα απτά παραδείγματα της πολύ στενής στρατηγικής συνεργασίας που έχουμε πια με τις ΗΠΑ. Είναι μία μόνο μικρή ένδειξη του πώς έχουμε αναβαθμίσει τον ρόλο της Ελλάδας γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά.

Είχα επίσης την ευκαιρία να επισκεφθώ το Πάρκο Καινοτομίας «JOIST». Πρόκειται για το μεγαλύτερο Πάρκο Καινοτομίας σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ένα δυναμικό οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design».

Είναι πάντα μεγάλη η χαρά μου όταν επισκέπτομαι τη Λάρισα. Είμαστε δίπλα στους αγρότες μας, στα νοικοκυριά, στους...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Friday, February 24, 2023

mitsotakis-joist-larisa
mitsotakis-joist-larisa-
mitsotakis-joist-larisaa
mitsotakis-joistt


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για εκλογές: Μπήκαμε στην τελική ευθεία – Στην ώρα τους οι ανακοινώσεις

Ειδικό δικαστήριο: Δυο χρόνια φυλάκιση η ποινή για τον Νίκο Παππά

Μάνδρα: Η στιγμή που άγνωστοι γαζώνουν με καλάσνικοφ το σπίτι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης