Μπαρτζώκας: «Μας περιμένει δύσκολη βραδιά με τη Φενέρ»

Μπαρτζώκας: «Μας περιμένει δύσκολη βραδιά με τη Φενέρ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχωρηση της ερυθρόλευκης αποστολής εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρ στην Πόλη (31/1, 19:45) στάθηκε  στις δυσκολίες του αγώνα και τις μικρές διαφορές όλων των ομάδων 

bartzokas
Λίγο πριν αναχωρήσει η «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Κωνσταντινούπολη, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του με τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι αυτός που κάθε φορά λέω για το ομαδικό παιχνίδι, άρα θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτό, όπως κάνουμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολες συνθήκες. Εκτός από τον Σλούκα που δεν ταξίδεψε και ο Πίτερς, που έπαθε χθες διάστρεμμα, δεν ξέρω αν και πόσο θα παίξει αύριο. Δεν τον είδα πολύ καλά. Θα δούμε. Τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και πρέπει να... μαζευτούμε να δούμε πόσοι είμαστε!».

Όσο για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, σχολίασε: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για την Φενέρ είναι σημαντικός ο αγώνας. Αν δείτε την βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά από τον πρώτο ως τον δέκατο. Οπότε κάθε ήττα έχει μεγάλο κόστος για όλους. Για την αντίπαλό μας είναι μια καλή ευκαιρία πρώτα πρώτα να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ που είχε χάσει με αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά και να παλέψουν για την οκτάδα όπως κάνουν όλες οι ομάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ καλό προπονητή. Έχουν ταλαντούχο και έμπειρο ρόστερ. Σε καμιά περίπτωση δεν περιμένουμε να έχουμε μια εύκολη βραδιά».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα με το «διπλό» στις αποσκευές, σχολίασε: «Βλέπεις τα στατιστικά. Έχουν κάνει μια ανάλυση οι συνεργάτες μου. Για να είμαι ειλικρινής τώρα θα κάνουμε το πρώτο μίτινγκ, καθώς είχαμε αγώνα χθες το βράδυ. Η δημιουργία του Καλάθη είναι πάντα σημαντική, η εκτέλεση του Γουϊλμπεκιν είναι σημαντική, στο 3,4,5 έχουν καλούς αθλητές. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να πασάρουμε πολύ τη μπάλα, να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις για εκτέλεση και φυσικά να παίξουμε καλή άμυνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδραβίδα: Νεκρός ο ένας από τους δυο πιλότους του Phantom - Συνεχίζονται οι έρευνες

Έβρος: «Ξέχασα να πω… πέθανε και ένα κοριτσάκι και λέγεται Μαρία» - Η απίστευτη κατάθεση της Μπαϊντά

Καιρός: Η πρόβλεψη Καλλιάνου για χιόνια στις... βάρκες της Πεντέλης - Πού και πότε θα πέσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης