Άρης: Με Μαντσίνι η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Άρης: Με Μαντσίνι η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ενώ ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό ο Άλαν Πάρντιου τον συμπεριέλαβε στους 21 παίκτες της αποστολής για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

5783184
Ενώ ο Ντανιέλ Μαντσίνι  είναι στην Αθήνα και συζητάει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκειμένου να συνεχίσει στους πράσινους την καριέρα του ο Άλαν Πάρντιου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης (19:30, Θεσσαλονίκη) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. 

Ο Άγγλος τεχνικός συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή και εάν ο Μαντσίνι συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι στις τελικές επιλογές για το ματς με τον Ολυμπιακό. 

Η ενημέρωση του Άρη 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/01), στο πλαίσιο της 7ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κλείσιμο
Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Νταρίτντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λουίς Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού (τραυματίες), Καμαρά, Καμάτσο (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Ροντρίγκεζ, Χαίροβιτς, Καρακασίδης.





Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Eμπλεξαν με τα SMS του Παππά προς Καλογρίτσα και τους «φακέλους»

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πότε επηρεάζεται η Αττική

Market Pass: Ποια είναι η διαδικασία και τα εισοδηματικά κριτήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης