ΗΠΑ: 21χρονος μπασκετμπολίστας σε κολλέγιο συνελήφθη για τη δολοφονία 23χρονης
Δράστης ο 21χρονος Ντάριους Μάιλς από την Αλαμπάμα
Στη σύλληψη του 21χρονου μπασκετμπολίστα του πανεπιστημίου του Αλαμπάμα, Ντάριους Μάιλς προχώρησε η αστυνομία για την δολοφονία μας 23χρονης κοπέλας κοντά σε φοιτητική εστία την Κυριακή.
Ο Μάιλς συνελήφθη μαζί με τον 20χρονο Μάικλ Λιν Ντέιβις με την κατηγορία ότι άνοιξαν πυρ σε αυτοκίνητο κοντά στην εστία The Strip περίπου στις 1:45 τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ).
Νεκρή από τα πυρά έπεσαν η 23χρονη Τζαμέα Τζόνα Χάρις η οποίς επέβαινε στο αυτοκίνητο που έγινε στόχος των πυροβολισμών.
Ο 21χρονος μπασκετμπολίστας που συνελήφθη για τη δολοφονία
Η 23χρονη που έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς
Όπως αναφέρει η New York Post οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το φονικό σημειώθηκε μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δράστες και η παρέα του θύματος.
Μετά τη σύλληψη του Μάιλς το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα ανακοίνωσε την αποβολή του από την ομάδα.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.