Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Δάκρυσε ο Πύρρος Δήμας - «Δεν μπορώ ούτε στην κηδεία να πάω...»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Δάκρυσε ο Πύρρος Δήμας - «Δεν μπορώ ούτε στην κηδεία να πάω...»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών όταν μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στην ΕΡΤ - Δείτε βίντεο

pyrros34
Με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε ο Πύρρος Δήμας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ο παλαίμαχος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών βρέθηκε στο στούντιο εκπομπής της ΕΡΤ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νικολαΐδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnlp882neoeh)


«Ο Αλέξανδρος με θαύμαζε, ήταν το καλύτερο παιδί. Ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε μαζευτεί μαζί με φίλους και βγήκαμε έξω, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ» είπε.

«Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» συνέχισε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή» τόνισε ο Πύρρος Δήμας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό», η συγκλονιστική κατάθεση της 14χρονης από τη Νίκαια που έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού

«Η μητέρα της πιστεύω ήξερε» - Αμετανόητος ο Μίχος στην απολογία για τον βιασμό της 12χρονης

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η... παραίτηση δεν ήταν στο λεξιλόγιο του - Από τα μετάλλια στην πολιτική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης