Euroleague: Στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ο Βεζένκοβ

Euroleague: Στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ο Βεζένκοβ

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοβ, επιλέχτηκε από την Euroleague για την κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης της σεζόν 2021-22

5576625
Μια εβδομάδα πριν από το Final 4 του Βελιγραδίου η Euroleague ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της χρονιάς η οποία έχει και ελληνική παρουσία.

Στους κορυφαίους πέντε της σεζόν 2021-22 επιλέχτηκε ο Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού ο οποίος είχε 13,7 πόντους μέσο όρο και 5,8 ριμπάουντ. Παράλληλα ήταν 6ος στη λίστα με τους παίκτες που είχαν τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μέσα στη χρονιά κέρδισε 2 φορές το βραβείο του MVP και συγκεκριμένα την 13η και την 32η ημέρα ενώ ήταν παίκτης του μήνα για τον Φεβρουάριο.

Χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ο οποίος θα συμμετάσχει στο πρώτο Final 4 της καριέρας του με στόχο την κατάκτηση της Euroleague στο Βελιγράδι. Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός θα παίξει στις 19/5 στον ημιτελικό με την Εφές και εάν περάσει στον τελικό στις 21/5 θα συναντήσει την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα. 



Κλείσιμο
Στην κορυφαία πεντάδα είναι ακόμη ο Μάικ Τζέιμς (1.85μ) της Μονακό, ο Σέιν Λάρκιν της Εφές (1.82 μ), ο Νίκολα Μίροτιτς (2.08μ) της Μπαρτσελόνα και ο Έντι Ταβάρες (2.20μ) της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανός εγκλωβισμένος στο Αζοφστάλ ζητά από τον Έλον Μασκ να βοηθήσει

«Ο μονάκριβός μου, ο Μάριός μου»: Θρήνος και ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας ερευνά την καταγγελία για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης