Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ και η αγωνια κορυφώνεται στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενόψει του ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την Τετάρτη (5/1) καθώς η αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό οδηγήθηκε σε αναβολή εξαιτίας της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού στην ομάδα του Αγρινίου.
Στο ασπρόμαυρο «στρατόπεδο» έλαβαν χώρα νέα τεστ, όπου έγιναν γνωστά πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού.
Πλέον μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των νέων ελέγχων που θα γίνουν την Παρασκευή (7/1) ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (9/1) στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα προηγούμενα τεστ, από τους τέσσερις παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί, οι τρεις έδωσαν αρνητικό τεστ και έχουν επιστρέψει.
H διαχρονική γοητεία των sneakers, ο δυναμισμός που αποπνέουν οι flat combat boots και οι αναπάντεχοι χρωματικοί συνδυασμοί των chunky sneakers σε μια συλλογή υποδημάτων που δημιουργεί αίσθηση
Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Red Bull Showrun by Alumil. Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» ήταν εκεί και ευπειθώς αναφέρει.
Η bwin το έκανε ξανά! Προσφορά χωρίς κατάθεση για όλα τα νέα μέλη με μοναδικά έπαθλα, για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο! Ισχύει έως τις 8 Οκτωβρίου.