Κατερίνα Στεφανίδη: Τώρα λέει ότι όσα έγραψε για Σάκκαρη και Αντετοκούνμπο... πολιτικοποιήθηκαν!

Κατερίνα Στεφανίδη: Τώρα λέει ότι όσα έγραψε για Σάκκαρη και Αντετοκούνμπο... πολιτικοποιήθηκαν!

Στο επίκεντρο της κριτικής η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με αφορμή όσα έγραψε για τον «Greek Freak» και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις - «Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι, από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» λέει

stefanidi-main
Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους χρήστες του Twitter έπειτα από τα όσα δήλωσε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαρία Σάκκαρη.

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.
«Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου», τόνισε στη συνέχεια θέλοντας να απαντήσει σε σχόλιο χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 
Υπενθυμίζεται ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με αναρτήσεις της στο Twitter  αναρωτήθηκε γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας και είμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά, ενώ αναφορικά με την Μαρία Σάκκαρη είπε πως «οι άλλες είμαστε του πεταματού, αφού δεν πήραμε μετάλλιο».




Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα εβδομάδων να κυριαρχήσει στην Ελλάδα ενώ 20 περιοχές είναι στο «βαθύ κόκκινο»

Ματωμένα Χριστούγεννα - Τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν γίνει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης