Σάλος με το βίντεο πρώην παίκτη του NFL που χτυπάει βίαια τη σύντροφό του μπροστά στο μωρό τους

Σάλος με το βίντεο πρώην παίκτη του NFL που χτυπάει βίαια τη σύντροφό του μπροστά στο μωρό τους

Το βίντεο σοκάρει εξαιτίας της βιαιότητας με την οποία ο 100 κιλών παίκτης του NFL ξυλοκοπεί την πρώην σύντροφό του και μητέρα του 5 μηνών παιδιού τους

nfl
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο πρώην παίκτης NFL, Ζακ Στέισι φαίνεται να χτυπάει την πρώην φίλη του με τρομακτική βιαιότητα, και όλα αυτά μπροστά τα μάτια του πέντε μηνών μωρού τους.

Το περιστατικό αυτό, καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο σπίτι η οποία αποκάλυψε κάθε ενέργεια του 30χρονου, 100 κιλών παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος φέρεται να ζήλευε παθολογικά.

paiktisnfl


Αρχικά, γρονθοκοπεί την 30χρονη μητέρα του παιδιού του η οποία, ακούγεται καθαρά, να τον παρακαλεί να σταματήσει. Εκείνος συνεχίζει πιάνοντάς την και πετώντας την πάνω στην τηλεόραση.

«Με γρονθοκόπησε πολλές φορές στο κεφάλι. Τον ικέτεψα να σταματήσει γιατί το παιδί ήταν στον καναπέ κοντά στο σημείο που με χτύπησε», έγραψε η 30χρονη γυναίκα στην καταγγελία που έκανε αργότερα στην αστυνομία.
«Τότε με έπιασε και με πέταξε πάνω στην τηλεόραση. Η τηλεόραση έπεσε και εκείνος γύρισε για να σιγουρευτεί ότι έπεσε πάνω μου και δεν σηκώθηκα. Άρχισε να μου φωνάζει ότι είμαι καταστροφική», συνεχίζει στην περιγραφή της.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιγράφει, κάλεσε το ασθενοφόρο και έφυγε, έχοντας πλησιάσει το μωρό το οποίο έκλεγε και λέγοντάς του ότι το αγαπά.

Το βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του twitter μια φίλη της μητέρας.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης