Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του με Λιάιτς, προσφέρει 1,5 εκατομμύριο στην Μπεσίκτας!

Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του με Λιάιτς, προσφέρει 1,5 εκατομμύριο στην Μπεσίκτας!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά στην υπόθεση του Άντεμ Λιάιτς καταθέτοντας πρόταση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Screenshot_8
Στο τελευταίο μεταγραφικό μίτινγκ μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Άντεμ Λιάιτς, μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, όμως φαίνεται πως οι «ασπρόμαυροι» θα παλέψουν για να την κάνουν πραγματικότητα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Από την Τουρκία επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Μπεσίκτας, που θέλει να απεμπλακεί από το υψηλότατο συμβόλαιο του (αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να καλύπτουν το 50% του συμβολαίου και να περιμένουν την απόφαση της τουρκικής ομάδας.

Η στάση της Μπεσίκτας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, καθώς αν οι Τούρκοι συμφωνήσουν να καλύψουν τη διαφορά τότε δεν αποκλείεται ο Σέρβος επιτελικός μέσος να συνεχίσει να αγωνίζεται ντυμένος στα ασπρόμαυρα, αλλά πλέον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η… καραμπόλα με Τζιοβίνκο και Σαμπντόρια

Μέσα στον παροξυσμό των τελευταίων ωρών κάθε μεταγραφικής περιόδου προκύπτουν πολλές καραμπόλες, μια εξ αυτών έχει πρωταγωνιστές τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και τον Αντεμ Λιάιτς, καθώς για τον 34χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σαμπντόρια.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η εξέλιξη μίας υπόθεσης να παίξει καθοριστικό ρόλο για την άλλη και αντίστροφα, σ’ αυτό το απίστευτο γαϊτανάκι στο φινάλε των μεταγραφών.

Κλείσιμο
Η Σαμπντόρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να επαναφέρει τον Λιάιτς στη Serie A, απ' όπου έχει περάσει φορώντας τις φανέλες των Φιορεντίνα, Ρόμα και Ίντερ.

Η εφημερίδα «Hurriyet» υποστηρίζει ότι μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του Σέρβου ποδοσφαιριστή «υπάρχει προφορική συμφωνία», ωστόσο η ομάδα της Γένοβας δε θέλει να πληρώσει κάποιο ποσό στην Μπεσίκτας και περιμένει να μείνει ελεύθερος ο 29χρονος μεσοεπιθετικός για να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Πάντως, ο Τζιοβίνκο φέρεται να έχει ταξιδέψει με την οικογένεια του για τον Καναδά, όπου θέλει να περάσει τους επόμενους μήνες, μέχρι να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης