Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να έχει ανακοινωθεί από την Σέλτικ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποχωρώντας από την Φένλο έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Έλληνας επιθετικός αφήνει το ολλανδικό ποδόσφαιρο μέσω του οποίου κατάφερε να βάλει τ' όνομά του σε αρκετά μπλοκάκια μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων και εξαργυρώνει την θετικότατη παρουσία του στην Φένλο με μεταγραφή στην Σκωτία.
Η Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα θα είναι εκείνη που θα τον κάνει δικό της, με το deal να είναι δεδομένο ανάμεσα στους «καθολικούς» και την ολλανδική ομάδα έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπόγράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναφέρει το SkySports.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιακουμάκης την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με 26 τέρματα, ωστόσο, η Φένλο υποβιβάστηκε.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.