Μάντσεστερ Σίτι: Κατηγορούμενος για 4 βιασμούς ο Μεντί - Τέλος από τους «πολίτες»

Μάντσεστερ Σίτι: Κατηγορούμενος για 4 βιασμούς ο Μεντί - Τέλος από τους «πολίτες»

Εκτός ομάδας τέθηκε από τη διοίκηση της Σίτι ο Γάλλος διεθνής αμυντικός Μπεντζαμίν Μεντί ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία για τέσσερις βιασμούς, αλλά και σεξουαλικής επίθεσης

mendy-main
Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Premier League καθώς όπως έγινε γνωστό ο Μπεντζαμίν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται και επισήμως από τις βρετανικές αρχές για τέσσερις βιασμούς, αλλά και μία απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών κοριτσιών!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισαγγελίας του Μάντσεστερ ο 27χρονος διεθνής αμυντικός προφυλακίστηκε ήδη και αύριο (Παρασκευή 27/8) θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές οι βιασμοί και η σεξουαλική επίθεση έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αρχών η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε από την πλευρά της ότι ο αθλητής τίθεται εκτός ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «όσο διαρκεί η διαδικασία δεν πρόκειται να γίνει κανένα άλλο σχόλιο».

Ειδήσεις σήμερα

Αφγανιστάν: Εκρήξεις έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ

Κορωνοϊός: Στα 3.538 τα νέα κρούσματα - 336 οι διασωληνωμένοι, 28 θάνατοι

Αφροδίτη Μπάρμπα: Στη φυλακή το μοντέλο για την κοκαΐνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης