Την περασμένη Τετάρτη (23/6) ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Euro, καθώς αρχικά διεξήχθη ο πέμπτος όμιλος (η Σουηδία προκρίθηκε ως πρώτη και η Ισπανία ως δεύτερη) και αργότερα ο έκτος (η Γαλλία προκρίθηκε ως πρώτη, η Γερμανία ως δεύτερη, η Πορτογαλία ως μία εκ των καλύτερων τρίτων, η Ουγγαρία έμεινε εκτός).
Πλέον είναι γνωστά και τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των «16» της διοργάνωσης, η οποία ξεκινά το Σάββατο (26/6) με δύο αναμετρήσεις σε Άμστερνταμ και Λονδίνο.
Ξεχωρίζει το Αγγλία-Γερμανία (29/6, 19:00) στο «Γουέμπλεϊ», αλλά και το Κροατία-Ισπανία (28/6, 19:00) στην Κοπεγχάγη.
Το ranking των καλύτερων τρίτων (οι τέσσερις πρώτες εξ αυτών προκρίθηκαν στην επόμενη φάση):
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι