Πόλο Champions League, Ανόβερο-Ολυμπιακός 10-8: Έπεσε πάνω σε… Ράντοβιτς και έχασε

Πόλο Champions League, Ανόβερο-Ολυμπιακός 10-8: Έπεσε πάνω σε… Ράντοβιτς και έχασε

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τις θέσεις 7-8 στο Champions League του πόλο μετά την ήττα του με 10-8 από το Ανόβερο

osfppolo
Το κακό του πρόσωπο παρουσίασε και πάλι ο Ολυμπιακός στον αγώνα της… παρηγοριάς για τις θέσεις 5-8 του Champions League στο πόλο, χάνοντας με 10-8 από το Ανόβερο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbutz2qsobtt-sf)


Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρκετά λάθη στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, ενώ την ίδια ώρα έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ (Σένκελ) ο οποίος έκανε 14 αποκρούσεις στο ματς, εκ των οποίων οι 8 στο πρώτο μισό του αγώνα.

Την ίδια ώρα, δεν μπορούσαν να σταματήσουν με τίποτα στην άμυνα τον Ράντοβιτς, ο οποίος «πυροβολούσε» από τα έξι μέτρα, δημιουργώντας μια διαφορά ασφαλείας για τους Γερμανούς, που δεν είχε τον χρόνο να γυρίσει ο Ολυμπιακός.

Κακό πρώτο ημίχρονο
Το Ανόβερο προηγήθηκε με τον Σουέτζε και παρά την αρχική ισοφάριση του Ολυμπιακού, έκλεισε προηγούμενο 2-1 την περίοδο χάρη στο πρώτο τέρμα από τα 6 που είχε συνολικά ο Ράντοβιτς.

Κλείσιμο
Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός έμεινε στο γκολ διαφορά μέχρι το 3-2 (Γενηδουνιάς), αλλά εκεί το Ανόβερο αποσπάστηκε στο +3 (5-2) σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 20 δευτερόλεπτα στην κόντρα! Ο Ράντοβιτς με ένα ακόμη τέρμα έκλεισε το ημίχρονο στο 6-3 (νωρίτερα σκόραρε ο Καπότσης), με την συνέχεια να είναι ακόμη χειρότερη για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Στο -5 και... τρέξιμο για τον Ολυμπιακό
Η διαφορά στην τρίτη περίοδο ξέφυγε στο +5 (9-4) χάρη σε γκολ των Σουέτζε και Ράντοβιτς, δείχνοντας πως τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει. Εκεί έδειξε να ξυπνάει λίγο ο Ολυμπιακός και με δύο γρήγορα γκολ σε 40 δευτερόλεπτα από τους Αργυρόπουλο και Γενηδουνιά, μείωσε σε 9-6. Ακολούθησε ένα τρίτο σερί γκολ της ομάδας του Βλάχου από τον Αργυρόπουλο στα 7:22 πριν το τέλος του αγώνα και οι Πειραιώτες μπήκαν και πάλι στο κόλπο για να γυρίσουν το παιχνίδι.

Όμως τα λάθη στην επίθεση δεν βοήθησαν στο να γίνει η ανατροπή. Στον παίκτη παραπάνω χάθηκε επίθεση με τον Κάκαρη, ενώ άλλες τρεις επιθέσεις είδαν τον Σένκελ ή τα μπλοκ να σταματούν τις προσπάθειες του Ολυμπιακού. Τελικά ο Ράντοβιτς έκανε το 10-7 στα 03:24 στον παίκτη παραπάνω και το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει με τον Μουρίκη στο 01:25.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο Final-8 αύριο στις 14:00 όπου θα παίξουν για τις θέσεις 7-8 απέναντι στον ηττημένο της αναμέτρησης Γιουγκ – Μαρσέιγ.

ΑΝΟΒΕΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-8
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 1-2

Ανόβερο: Σένκελ, Ρότερμουντ 1, Μάκαν, Ρεάλ, Μπρούλιαν Ν. 1, Ράντοβιτς 6, Μούσλιμ, Ναγκάεφ, Κούμπις, Μπρούλιαν Μ., Σουέτζε 2, Βίνκελχορστ, Μπένκε.

Ολυμπιακός: Σύρμας, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ιρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης