ΑΕΚ: 97 χρόνια ιστορίας, της μεγαλύτερης Κυρίας! (pics & vids)

ΑΕΚ: 97 χρόνια ιστορίας, της μεγαλύτερης Κυρίας! (pics & vids)

Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έχει γενέθλια και το gazzetta.gr υποκλίνεται με σεβασμό και με ένα αφιέρωμα όπως αρμόζει στο μεγαλείο της...

Screenshot_2021-04-13_ΑΕΚ_97_χρονια_ιστοριας__της_μεγαλυτερης_Κυριας__pics_vids_
Το μεγαλείο σου δεν τελειώνει, ποτέ, ΑΕΚ ιδέα μοναδική! Συνιστά ένα στίχο από ένα εξαιρετικό σύνθημα των φίλων της Ένωσης για την αγαπημένη τους ομάδα, ένα τραγούδι που μιλά για τις ρίζες της και τι οφείλει να υπηρετεί από τη δημιουργία της αυτή η ομάδα, η μοναχοκόρη της Προσφυγιάς... Είναι και η πραγματικότητα, επιβεβαιωμένη, όντως πρόκειται (για τον κόσμο της) για ένα μεγαλείο που δεν τελειώνει, το οποίο αποδείχτηκε πρόσφατα στη νεότερη (τεράστια) ιστορία του club!

Συμπληρώνει 97 χρόνια και μέσα σε αυτά τα 'χει ζήσει ΟΛΑ... Κυριολεκτικά! Το πιο σημαντικό είναι πως το βιβλίο της Ιστορίας της έχει άπειρες λευκές σελίδες για να γραφτούν ακόμη, στιγμές που θα προκαλούν την απόλυτη αποθέωση, τη χαρά και τη λύπη, όλα τα αισθήματα που βιώνει ένας σύλλογος και φυσικά οι γύρω απ' αυτόν. Αυτή είναι η ζωή και όσο περίεργο κι αν μοιάζει, σε δευτερευούσης σημασίας πράγματα, είναι ότι πιο σημαντικό η ομάδα που αγαπάς.

Για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι την αγάπη του οπαδού για την ομάδα του δύσκολα στο βαθμό που υπάρχει τη συναντάς ακόμη και στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή... Το 'χαμε σημειώσει και παλαιότερα, πολύ, σε ένα αντίστοιχο αφιέρωμα του gazzetta.gr για τα γενέθλια της ΑΕΚ, το κάναμε και πέρυσι, θα το κάνουμε ΠΑΝΤΑ τέτοια μέρα: Μπορεί κάποιος αντίπαλος να υποστηρίξει ότι δεν είναι όντως η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Όμως σίγουρα είναι η πλέον αγαπησιάρικη, κάτι που υποστήριζαν οι παλαιότεροι και όχι μόνο οι φίλοι της Ένωσης, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία.

 
97 χρόνιας ζωής της μεγαλύτερης Κυρίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπως προαναφέραμε όσοι είναι δίπλα της τα έχουν ζήσει όλα: τίτλοι, ευρωπαϊκές πορείες σε Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων και UEFA, νίκες με ομάδες μύθους που... υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της και στιγμές που την γονάτισαν, την έριξαν και λίγο έλειψε να την «σκοτώσουν» (με λίγη υπερβολή). Ωστόσο ότι δεν σε σκοτώνει, δεδομένα, σε κάνει πιο δυνατό! Αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ... Μόνο αυτή θα μπορούσε να το κάνει, αφού έχει τον τρόπο να αντέχει και μέσα από τις στάχτες της να μεγαλουργεί...

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη πιο σημαντική – νέα εποχή της ΑΕΚ που θα έρθει με το άνοιγμα των θυρών του νέου «Ναού» όπως αποκαλούν πάντα το γήπεδό τους οι φίλοι της Ένωσης. Η πανδημία μας πάει ακόμη πιο πίσω, γιατί η ομάδα και η ιστορία της, το 'χει στο dna της να υποφέρει για να φτάσει να ζήσει το απόλυτο όνειρο... Όμως ότι και να γίνει η αντίστροφη μέτρηση έχει φτάσει κοντά στο τέλος της και η πόλη της ΑΕΚ την περιμένει για νέες στιγμές απόλυτης δόξας και αποθέωσης! Απολαύστε το αφιέρωμα στη μεγαλύτερη Κυρία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης