Ντιέγκο Μαραντόνα: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ντιντιέ Ντρογκμπά

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ντιντιέ Ντρογκμπά

Ο Ιβοριανός παλαίμαχος επιθετικός αποχαιρετά τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με ένα πολύ όμορφο γράμμα

coronavirus_drogba
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατείχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε ανθρώπου του ποδοσφαίρου και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο σπουδαίος επιθετικός του πρόσφατου παρελθόντος αποχαιρέτησε τον θρύλο με ένα συγκινητικό γράμμα, στο οποίο αποκαλύπτει τον θαυμασμό του.

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής σε είδα από μακριά, αλλά δεν είχα το θάρρος να σε πλησιάσω. Είμαι ντροπαλός, ακόμη κι αν δεν φαίνεται πάντα. Ξαφνικά εγώ, ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού και παίκτης της Τσέλσι ένιωσα σαν μικρό παιδί μπροστά στον Θεό μου. Το περίεργο είναι πως το πρώτο μου ματς σε Μουντιάλ, το 2006, ήταν απέναντι στην Αργεντινή. Όταν επιτέλους σε γνώρισα το 2018, ήταν η πιο όμορφη μέρα της καριέρας μου. Θυμάμαι που με αγκάλιασες και με φίλησες. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά δεν πατούσα στη γη πια και χρειάστηκε ώρα για να προσγειωθώ. Ήταν σαν να πήρα την Χρυσή Μπάλα. Μίλησα μαζί σου μόνο για δέκα δευτερόλεπτα, αλλά ήταν σα να σε γνώριζα από πάντα. Υπήρξες σύμβολο, πρότυπο και η γλώσσα του ποδοσφαίρου, γεμάτος ζωή, τόλμη και ελευθερία. Πλέον θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ζήτησε «Harrods στην Ελλάδα» και τον... δίκασε το Twitter!

Κορωνοϊός - Βρετανία: Απόρρητο σχέδιο για τη μεταφορά των εμβολίων - Προειδοποίηση της Interpol για επιθέσεις από συμμορίες

Lockdown: «Συντηρητική» άρση των μέτρων προκρίνει ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης