Μπεργκ: «Στο ίδιο επίπεδο ο ΠΑΟΚ με Γρανάδα και Αϊντχόφεν»

Μπεργκ: «Στο ίδιο επίπεδο ο ΠΑΟΚ με Γρανάδα και Αϊντχόφεν»

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ απέφυγε να μπει στη διαδικασία σύγκρισης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αλλά όπως είπε ο «Δικέφαλος» είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στους 32 του Europa League

berg_omonia_0
Διαβασμένος φάνηκε να είναι ο Χέννιγκ Μπεργκ που δεν θέλησε να μιλήσει για τις διαφορές που έχουν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε τη φάση των playoffs του Champions League.

«Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια, και ο Ολυμπιακός πέρυσι. Έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Ζητάτε να σας πω περισσότερα για τις διαφορές αλλά δεν θα σας αποκαλύψω αυτά που ετοιμάζουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος από τον ΠΑΟΚ πέρυσι και εμείς θα κληθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε στο παιχνίδι. Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι ομάδες με περισσότερα θετικά από αρνητικά στοιχεία. Είναι καλές ως σύνολο αλλά έχουν και παίκτες που ξεχωρίζουν, παίκτες με ατομική ποιότητα», είπε ο προπονητής της Ομόνοιας και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως Γρανάδα, ΠΑΟΚ και Αϊντχόφεν είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και θα διεκδικήσουν τις δυο θέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια θα μπορούμε να πούμε το που θα μπορούμε να είμαστε».

Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του ενόψει της πρεμιέρας στους ομίλους του Europa League ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε:
«Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Είναι κίνητρο που είμαστε εδώ καθώς η παρουσία μας σε αυτό το επίπεδο μας βοηθάει να βελτιωθούμε και ως γκρουπ αλλά και ατομικά. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας το τι θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι. Έχουμε κάνει μια καλή διαδρομή μέχρι τώρα εκτός Κύπρου. Θέλουμε να το χαρούμε αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα παλέψουμε, πως θα είμαστε διαφορετικοί. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δείξουμε τους λόγους που φτάσαμε εδώ».

Μαυρίας: «Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα»
Ο Χάρης Μαυρίας, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην απουσία του κόσμου και τις άδειες κερκίδες των γηπέδων ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα. Μακάρι να ήταν γεμάτη η Τούμπα. Ξέρω πως είναι αυτό το γήπεδο με κόσμο και θα ήταν καλό. Δεν υπάρχει παίκτης που να θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο», σχολίασε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία της κυπριακής ομάδας δεν περνάει απαρατήρητη, όπως είπε ο Μαυρίας, αναφερόμενος στην πρώτη παρουσία των «πράσινων» της Κύπρου στη φάση των ομίλων του Europa League.

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Europa League. Φτάσαμε εδώ με προκρίσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ πως μπορούμε να σταθούμε στον όμιλο που βρισκόμαστε» είπε στην αρχική του τοποθέτηση και ακολούθως σημείωσε:

«Έχουμε το δικό μας στυλ. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή άμυνα και προσπαθούμε να επιτεθούμε με αρκετούς τρόπους. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πού καλή ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ συνεχώς έχει καλή παρουσία. Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ ήταν μια δυνατή ομάδα απλά τα τελευταία χρόνια είναι αποτελεσματικός. Για κάθε παίκτη αποτελούν κίνητρο οι Ευρωπαϊκοί αγώνες. Είμαστε όλοι έτοιμοι».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης