Χένινγκ Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα»

Χένινγκ Μπεργκ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα»

Η Ομόνοια πέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα με τον κόουτς Μπεργκ να τονίζει πως τώρα αρχίζουν τα... πολύ δύσκολα για την ομάδα του που θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα play off του Champions League

Berg_4
Στην Ομόνοια ζουν το δικό τους όνειρο μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα, με τον Νορβηγό προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ να μιλά για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας του, αλλά να δείχνει ταυτόχρονα πόσο πολύ σέβεται και υπολογίζει τον Ολυμπιακό.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ομόνοια. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και η δουλειά έφεραν αποτέλεσμα. Δεν έχασαν την πίστη τους και επιβραβεύτηκαν στο τέλος. Ο Φαμπιάνο απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Πετύχαμε τέσσερα γκολ στα πέναλτι που εκτελέσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι κάναμε. Έχουμε τώρα τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Ο πρόεδρος βοηθά οικονομικά την ομάδα και σε πολλούς άλλους τομείς. Αυτός έβαλε τα θεμέλια. Ξέρει τι κάνουμε, είναι υπό πίεση αυτή την περίοδο. Έχει καλές προσθέσεις και θέλει να προστατέψει την ομάδα με κάθε τρόπο» ήταν το αρχικό του σχόλιο του Χένιγκ Μπεργκ, ο οποίος πρόσθεσε για τις διαφορές του Αστέρα με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι φανταστικό για την Ομόνοια που θα αγωνιστεί στα Play offs. Πλέον, στην Ευρώπη θα μάθουν και την Ομόνοια».



Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off

Πέρασε ιατρικά και βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ ο Γκαρσία

Η ολλανδική ομοσπονδία απέρριψε τη χορηγία εταιρείας sex toys στην Έμεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης