Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπαρτσελόνα άφησε τον Σουάρες να φύγει»

Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπαρτσελόνα άφησε τον Σουάρες να φύγει»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας εμφανίστηκε έκπληκτος από την απόφαση της Μπαρτσελόνα να αφήσει τον Λουίς Σουάρες να φύγει ελεύθερος

GKARSIA
Για την απόφαση της Μπαρτσελόνα να αφήσει ελεύθερο τον Λουίς Σουάρες (που οδεύει προς την Ατλέτικο Μαδριτης), μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca ο συμπατριώτης του Ουρουγουανού φορ, Πάμπλο Γκαρσία.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και προπονητής της Κ19 του δικεφάλου, τόνισε ότι δυσκολεύεται να κατανοήσει ότι ένας σκόρερ σαν τον Σουάρες, δεν υπολογίζεται από τους «μπλαουγκράνα».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι σκόρερ και αποδίδει σε κάθε παιχνίδι. Δεν μιλάω προσωπικά, όχι επειδή είναι Ουρουγουανός, αλλά είναι πολύ δουλευταράς. Έχει σκοράρει πολλά γκολ για την Μπαρτσελόνα και βλέπετε ότι υπάρχουν άλλοι Καταλανοί παίκτες στην ηλικία του, με τους οποίους δεν συμβαίνει το ίδιο, δεν τους λένε τίποτα», τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία, που ρωτήθηκε και για τη σχέση που πιστεύει ότι θα έχει ο Σουάρες με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Αν θα ταιριάξει με τον ‘Τσόλο’; Νομίζω ναι, γιατί είναι γεννημένος σκόρερ, τρέχει, επιτίθεται, αμύνεται... έχει τα πάντα. Στην Ατλέτικο όλοι δουλεύουν και έχουν "δάσκαλο" Ουρουγουνό που θα βοηθήσει», κατέληξε.

Πηγή:www.sport-fm.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν: Μια ιστορία που κρατά από το 2014

Champions League, Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1- Τζάμπα ήττα, αλλά ελπίζει - Δείτε τα γκολ

FinCEN: Πληρωμές σε τρομοκράτες, ξέπλυμα ναρκοδολαρίων και «μαύρο χρήμα» από Ρωσία και Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης