Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπαρτσελόνα άφησε τον Σουάρες να φύγει»
Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας εμφανίστηκε έκπληκτος από την απόφαση της Μπαρτσελόνα να αφήσει τον Λουίς Σουάρες να φύγει ελεύθερος
Για την απόφαση της Μπαρτσελόνα να αφήσει ελεύθερο τον Λουίς Σουάρες (που οδεύει προς την Ατλέτικο Μαδριτης), μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca ο συμπατριώτης του Ουρουγουανού φορ, Πάμπλο Γκαρσία.
Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και προπονητής της Κ19 του δικεφάλου, τόνισε ότι δυσκολεύεται να κατανοήσει ότι ένας σκόρερ σαν τον Σουάρες, δεν υπολογίζεται από τους «μπλαουγκράνα».
«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι σκόρερ και αποδίδει σε κάθε παιχνίδι. Δεν μιλάω προσωπικά, όχι επειδή είναι Ουρουγουανός, αλλά είναι πολύ δουλευταράς. Έχει σκοράρει πολλά γκολ για την Μπαρτσελόνα και βλέπετε ότι υπάρχουν άλλοι Καταλανοί παίκτες στην ηλικία του, με τους οποίους δεν συμβαίνει το ίδιο, δεν τους λένε τίποτα», τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία, που ρωτήθηκε και για τη σχέση που πιστεύει ότι θα έχει ο Σουάρες με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
«Αν θα ταιριάξει με τον ‘Τσόλο’; Νομίζω ναι, γιατί είναι γεννημένος σκόρερ, τρέχει, επιτίθεται, αμύνεται... έχει τα πάντα. Στην Ατλέτικο όλοι δουλεύουν και έχουν "δάσκαλο" Ουρουγουνό που θα βοηθήσει», κατέληξε.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.