Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι ο Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα
Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Έβγεν Σάκχοφ. Ο 29χρονος Ουκρανός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λέτσε και όπως ήταν αναμενόμενο έφτασε την Παρασκευή στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.
Ο Σάκχοφ περνάει το απόγευμα της Παρασκευής (18/9) τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.
Ο 29χρονος Ουκρανός χαφ έχει φτάσει σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.