Μπαρτσελόνα: Προσφέρει Ράκιτιτς στην Γιουβέντους για να πάρει Μπεντακούρ
Μετά την ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για μία ακόμα ανταλλαγή.
Δεν είναι λίγες οι ανταλλαγές που θα δούμε κατά την μεταγραφική περίοδο αυτό το καλοκαίρι. Λόγω κορονοϊού, πολλές ομάδες δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλα ποσά για να αποκτήσουν κάποιον παίκτη, γι' αυτό και στρέφονται σε άλλες μεθόδους.
Οπως έκανε η Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους. Οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία πριν λίγο διάστημα, για την ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς.
Μόνο που δεν σκέφτονται να σταματήσουν αυτή τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει. Οπως αναφέρουν, ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπάρτσα, επιθυμεί τον Ροντρίγκο Μπεντακούρ και για να τον κάνει δικό της, προσφέρει στη Γιούβε τον Ιβάν Ράκιτιτς.
Το μόνο που απομένει, είναι να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ακόμα μία «τράμπα» μεταξύ των δύο ομάδων.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.