Μπαρτσελόνα: Προσφέρει Ράκιτιτς στην Γιουβέντους για να πάρει Μπεντακούρ
Μετά την ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για μία ακόμα ανταλλαγή.
Δεν είναι λίγες οι ανταλλαγές που θα δούμε κατά την μεταγραφική περίοδο αυτό το καλοκαίρι. Λόγω κορονοϊού, πολλές ομάδες δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλα ποσά για να αποκτήσουν κάποιον παίκτη, γι' αυτό και στρέφονται σε άλλες μεθόδους.
Οπως έκανε η Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους. Οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία πριν λίγο διάστημα, για την ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς.
Μόνο που δεν σκέφτονται να σταματήσουν αυτή τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει. Οπως αναφέρουν, ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπάρτσα, επιθυμεί τον Ροντρίγκο Μπεντακούρ και για να τον κάνει δικό της, προσφέρει στη Γιούβε τον Ιβάν Ράκιτιτς.
Το μόνο που απομένει, είναι να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ακόμα μία «τράμπα» μεταξύ των δύο ομάδων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.