Οι Γιούτα Τζαζαποχαιρέτησαν τον Τζέρι Σλόαν με ένα συγκινητικό video
Ο θρυλικός προπονητής της Γιούτα Τζαζ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα ωστόσο δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει και άφησε την τελευταία του πνοή στα 78 του χρόνια.
Ο Τζέρι Σλόαν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1978 ως ασίσταντ κόουτς των Σικάγο Μπουλς ενώ για μια τριετία ήταν και πρώτος προπονητής των «Ταύρων» (1979-1982).
Στη συνέχεια έγραψε το όνομά του με μερικές από τις καλύτερες μέρες στην ιστορία της Γιούτα Τζαζ όπου έμεινε για 23 σεζόν, λανσάροντας το «pick n roll» στο Σολτ Λέικ Σίτι με το δίδυμο των Τζον Στόκτον και Καρλ Μαλόουν.
Δείτε το video με τον οποίο των αποχαιρέτησαν οι «Μορμόνοι»:
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη