Ατζούν Ιλιτζαλί: «Σκέφτομαι να αγοράσω μια Ευρωπαϊκή ομάδα ποδοσφαίρου»

Ατζούν Ιλιτζαλί: «Σκέφτομαι να αγοράσω μια Ευρωπαϊκή ομάδα ποδοσφαίρου»

Ο διάσημος Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει στενή συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και σε συνέντευξη του αποκάλυψε την πρόθεση του να αγοράσει μια Ευρωπαϊκή ομάδα

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι παρουσιάζει το ελληνικό Survivor!
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο χώρο της τηλεόρασης σε Τουρκία και Ελλάδα (ελέω Survivor και της γενικότερης συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ), ωστόσο είναι και γνωστός ποδοσφαιρόφιλος όντας οπαδός της Φενερμπαχτσέ.

Μάλιστα το όνομα του του τελευταίους μήνες συνδέθηκε αρκετές φορές με την αγαπημένη του ομάδα (έχει σουίτα στο Σουκρού Σαράτσογλου) καθώς υπήρξαν φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την προοεδρία του συλλόγου.

Ο δαιμόνιος τηλεοπτικός παραγωγός πάντως τις είχε διαψεύσει, όπως έκανε και στην τελευταία του σύντευξη στο instagram του CNN Turk, όπου όμως μίλησε για όλους και για όλα (ως προς τα ποδοσφαιρικά) αποκαλύπτοντας την πρόθεση του να ασχοληθεί με μία Ευρωπαϊκή ομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN TÜRK #EvdeKal (@cnnturk) στις



Αρχικά αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο στην εποχή του κορωνοϊού καταθέτοντας τη δική του πρόταση για επανεκκίνηση. «Δεν πιστεύω ότι μπορούν να διεξαχθούν αγώνες σύντομα. Αν πάντως είχα την ευθύνη της απόφασης θα έλεγα ότι ξεκινάμε ξανά την 1η Αυγούστου και τελειώνουμε στις 10 Σεπτεμβρίου και μετά από διακοπή 3 εβδομάδων θα ξεκινούσα τη νέα σεζόν».

Κλείσιμο
Όπως είπαμε ο ίδιος ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Φενέρ, ωστόσο αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου UEFA όταν η Γαλατά νίκησε την Άρσεναλ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη διοικητική εμπλοκή του στην Φενέρ έβγαλε την είδηση.

«Στη ζωή μου δεν έχω αποτύχει ποτέ. Μπορεί να έχω περάσει από κάποιες δύσκολες καταστάσεις αλλά πάντα κατάφερνα να πετύχω το στόχο μου. Για να αναλάβω μια τέτοια αποστολή σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθώ από όλες τις άλλες υποχρεώσεις μου κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί τώρα. Επίσης δας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι στα σχέδια μου το να δημιουργήσω αθλητικό σταθμό, αλλά μπορώ να σας πω ότι σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ευρώπη».

Στην ίδια συνέντευξη ο Ατζούν μίλησε για τη φιλία του με τους Εμρέ, Τουράν, Οζίλ, λέγοντας ότι ο τελευταίος όταν φύγει από την Άρσεναλ θα παίξει στη Φενέρ, ενώ επιτέθηκε στην Euroleague λέγοντας ότι είναι μια αστεία διοργάνωση και θα πρέπει ο Μπερτομέου να παραιτηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-σοκ: Χειροπέδες στον πατέρα και τον γιο που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Αχμάντ Αρμπερί ενώ έκανε τζόκινγκ

Δημοσκόπηση: Στο 20,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάρρευση της τουρκικής λίρας οδηγεί τον Ερντογάν στο χείλος του γκρεμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης