Ατζούν Ιλιτζαλί: Η «κατάρα» των τροχαίων και πώς γλίτωσε απο θαύμα

Ατζούν Ιλιτζαλί: Η «κατάρα» των τροχαίων και πώς γλίτωσε απο θαύμα

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα τροχαίο έρχεται να σημαδέψει τη ζωή του Τούρκου παραγωγού του Survivor - Σε τροχαίο έχασε τους γονείς του, τον καλύτερο του φίλο ενώ από θαύμα σώθηκε η κόρη του  

atz543356
Ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης  Ατζούν Ιλιτζαλί  είχε χθες ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, ανέφεραν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα! Εικόνες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.


Λίγο μετά το τροχαίο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε ανάρτηση στα social media και ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».



Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τους γονείς του- Από θαύμα σώθηκε η κόρη του  

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα τροχαίο έρχεται να σημαδέψει τη ζωή του Ιλιτζαλί. Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο Πρώτο Θέμα δύο τραγικά τροχαία τον έχουν αλλάξει ως προσωπικότητα. Στο ένα έχασε τους γονείς του ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η κορούλα του η  οποία ήταν και η μόνη που επιβίωσε.  


«Φαντάσου, παντρεύτηκα για πρώτη φορά στα 20 μου. Εναν χρόνο αργότερα έχασα τους γονείς μου σε ένα τραγικό δυστύχημα. Σκέψου ότι η κόρη μου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και η μόνη που επιβίωσε. Χώρισα και για έναν χρόνο δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Ημουν σε κατάθλιψη, απόλυτα μουδιασμένος και ανήμπορος», είχε εξομολογηθεί στη δημοσιογράφο Νεφέλη Λυγερού στην όποια τόνισε πως η ατυχία του δεν είχε τελειώσει εκε, καθώς σε τροχαίο με τη μηχανή του έχασε τον καλύτερο του φίλο και ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο για δύο ολόκληρους μήνες.


«Τα βάσανά μου, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Όταν ήμουν 23 ετών πτώχευσα… Και άκου και το άλλο: λίγο αργότερα είχα ένα φρικιαστικό ατύχημα με τη μηχανή μου, όπου ένας αγαπημένος φίλος μου πέθανε κι εγώ έμεινα στο νοσοκομείο για δύο ολόκληρους μήνες» είχε εξομολογηθεί ο Τούρκος παραγωγός.


Δείτε φωτογραφίες από το πρόσφατο τροχαίο και την ανάρτησή του στην οποία επιβεβαιώνει ότι έιναι καλά στην υγεία του:



Κλείσιμο
5da2509d2269a21c7c608cd7
5da2509d2269a21c7c608cd5
5da2c56918c7731d34e65724
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης