Στάθης Παναγούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Αυτό είναι το SMS για να φύγουν λεωφορεία από Αθήνα για την ομιλία Τσίπρα

Στάθης Παναγούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Αυτό είναι το SMS για να φύγουν λεωφορεία από Αθήνα για την ομιλία Τσίπρα

Είπε ότι 100 λεωφορεία φεύγουν από την Αθήνα - Εκτίμησε ότι στις εκλογές, η κυβέρνηση «θα φάει φόλα» στη Βόρεια Ελλάδα

panagolis-stah1
Στα SMS που εστάλησαν ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής αναφέρθηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης διαβάζοντας όλο το μήνυμα: «Φεύγει πουλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτει δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκεντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο...».



programma1


Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρόλα αυτά παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Στάθης Παναγούλης εξέφρασε την άποψη ότι «θα ακολουθήσουν και άλλα» σαν τη μεταγραφή Μεγαλοοικονόμου ή τη θετική στάση Σαρίδη για τον προϋπολογισμό του 2019.

Κλείσιμο
«Τους έχει τους 151 η κυβέρνηση για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν βλέπετε διάφορες ύποπτες μεταγραφές που γίνονται, ο κ. Σαρίδης, η κυρία Μεγαλοοικονόμου. Θα ακολουθήσουν και άλλα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, εξάλλου βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους σιγά-σιγά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης σχολίαζοντας ότι «δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης