Κρίση στην Ένωση Κεντρώων: Δεν ζητά συγγνώμη και δεν παραδίδει την έδρα του ο Σαρίδης

Κρίση στην Ένωση Κεντρώων: Δεν ζητά συγγνώμη και δεν παραδίδει την έδρα του ο Σαρίδης

Εξερχόμενος από την συνεδρίαση της ΚΟ είπε πως το ζήτημα της διαγραφής του από το κόμμα είναι θέμα του κ. Λεβέντη - Κατά την συνεδρίαση της ΚΟ ενστάσεις για την πορεία του κόμματος εξέφρασε και ο κ. Φωκάς

enosi_kentroon_ko
Σε τροχιά εξόδου από την Ένωση Κεντρώων και επισήμως έχει μπει ο κ. Γιάννης Σαρίδης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει και νέο πρόβλημα για τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη με την στάση του Αριστείδη Φωκά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Σαρίδης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την ηγεσία του κόμματος για την δημόσια κόντρα του με τον κ. Δημήτρη Καβαδέλα ενώ εξερχόμενος από την συνεδρίαση της ΚΟ είπε πως δεν παραδίδει την βουλευτική του έδρα και πως το ζήτημα της διαγραφής του από το κόμμα είναι θέμα του κ. Λεβέντη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μίλησε για «αδιέξοδο» και πως θα συνεδριάσει με τα παλαιότερα στελέχη του προκειμένου να αποφασίσουν για την διαγραφή του βουλευτή.

Να σημειωθεί ότι κατά την συνεδρίαση της ΚΟ ενστάσεις για την πορεία του κόμματος εξέφρασε και ο κ. Φωκάς με στελέχη της Ενωσης Κεντρώων να υποστηρίζουν ότι ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης «φλερτάρει» με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα με τον κ. Σαρίδη προέκυψε όταν ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος την καρατόμηση του κ. Καβαδέλα επειδή ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στην ΔΕΘ.

Enosi_Kentroon2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης