«Με το ένα πόδι» εκτός Ένωσης Κεντρώων ο Ιωάννης Σαρίδης

«Με το ένα πόδι» εκτός Ένωσης Κεντρώων ο Ιωάννης Σαρίδης

Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης σε συνομιλία με δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι αναμένει στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ την συγγνώμη από τον Σαρίδη του για την έκταση που έλαβε η κόντρα με τον Δημήτρη Καβαδέλα

SARIDIS
Σε τροχιά εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιωάννης Σαρίδης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης σε συνομιλία με δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι αναμένει στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ την συγγνώμη από τον βουλευτή του για την έκταση που έλαβε η κόντρα με τον κ. Δημήτρη Καβαδέλα.

«Ο Καβαδέλας ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και μου έθεσε την παραίτησή του. Περιμένω το ίδιο και από τον κ. Σαρίδη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι εάν ο βουλευτής δεν δείξει μεταμέλεια οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Enosi_Kentroon1



Την ίδια ώρα από το στρατόπεδο του κ. Σαρίδη επιμένουν ότι ο βουλευτής δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη και πως δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από βουλευτής. Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση των Καβαδέλα – Σαρίδη ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε δημόσια από την ηγεσία του κόμματος την καρατόμηση του κ. Καβαδέλα για το επεισόδιο που προκάλεσε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στην ΔΕΘ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης