ΝΔ: Ο κ.Τσίπρας είναι πρωθυπουργός του ψέμματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής

ΝΔ: Ο κ.Τσίπρας είναι πρωθυπουργός του ψέμματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής

Αντίδραση της ΝΔ στα όσα είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπόθεση Siemens στη Βουλή ο πρωθυπουργός

ΝΔ: Ο κ.Τσίπρας είναι πρωθυπουργός του ψέμματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής
Για συνέχιση της λασπολογίας και της συκοφαντίας κατηγορεί τον πρωθυπουργό η ΝΔ, με αφορμή τα όσα είπε νωρίτερα ο κ.Tσίπρας στη βουλή για την υπόθεση Siemens και τις αναφορές του στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε οξύτατη ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει πρωθυπουργό του ψέμματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής τον κ.Τσίπρα και του καταλογίζει  «μυστικές συναντήσεις και συναλλαγές με επιχειρηματίες, επιλεκτικές αναθέσεις έργων σε κολλητούς, χαριστικά δάνεια από την Τράπεζα Αττικής, και άλλα πολλά».

Κλείσιμο

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ, «την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η οικονομία είναι βαλτωμένη, η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδα, ο κ.Τσίπρας συνεχίζει τη λασπολογία και τη συκοφαντία» και καταλήγει σημειώνοντας ότι «Η Ελλάδα έχει επειγόντως ανάγκη από ενότητα των Ελλήνων και από ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτά είναι που εγγυάται ο
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό».


Η ανακοίνωση της ΝΔ ακολουθεί:
 

«Μέσα σε δύο χρόνια, ο κ. Τσίπρας έχει κατοχυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο πρωθυπουργός του ψέματος, της αποτυχίας και της διαπλοκής. Μυστικές συναντήσεις και συναλλαγές με επιχειρηματίες, επιλεκτικές αναθέσεις έργων σε κολλητούς, χαριστικά δάνεια από την Τράπεζα Αττικής, και άλλα πολλά.

 
Την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η οικονομία είναι βαλτωμένη, η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τη λασπολογία και τη συκοφαντία.

 
Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο. Θα μείνει μόνος του, απομονωμένος από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

 

Η Ελλάδα έχει επειγόντως ανάγκη από ενότητα των Ελλήνων και από ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην κοινωνία.

 

Αυτά είναι που εγγυάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό».

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης