Ηπια κριτική από την Αριστερή Πτέρυγα στη συμφωνία με τους δανειστές

Ηπια κριτική από την Αριστερή Πτέρυγα στη συμφωνία με τους δανειστές

Στελέχη όπως ο Παν.Λαφαζάνης εμφανίζονται διατεθειμένα να δώσουν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση να ξεδιπλώσει την πολιτική της 

Ηπια κριτική από την Αριστερή Πτέρυγα στη συμφωνία με τους δανειστές
Σε ήπιους τόνους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κριτική που ασκείται μέχρι τώρα στην κυβέρνηση και μάλιστα, στελέχη της Αριστερής Πτέρυγας, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζανης, εμφανίζονται διατεθειμένα να δώσουν περιθώριο στην κυβέρνηση να ξεδιπλώσει την πολιτική της και τις προτεραιότητές της ζητώντας, πάντως να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να παραμείνει πιστή στις προγραμματικές της δηλώσεις.

Η διαδικασία της συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με ερωτήσεις που απηύθυναν έξι βουλευτές προς τον υπουργό Οικονομικών, οι οποίοι κάλεσαν τον Γιάνη Βαρουφάκη να διευκρινίσει πτυχές της συμφωνίας. 

Έμπειροι παράγοντες μιλούν για μια συνεδρίαση «εκτόνωσης» περισσότερο, παρά πρόκλησης αναταραχής και πιθανόν σε αυτό να έπαιξε ρόλο η διαβεβαίωση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα συγκληθούν όλα τα συλλογικά όργανα για να εκφραστεί το κομματικό σώμα.
Κλείσιμο

Σημειώνεται ότι αύριο θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης