Αυτοδιοικητικές εκλογές - Αρναουτάκης: Θα υπηρετήσουμε την Κρήτη πάνω από κόμματα

Αυτοδιοικητικές εκλογές - Αρναουτάκης: Θα υπηρετήσουμε την Κρήτη πάνω από κόμματα

«Ζητάμε από την εκάστοτε κυβέρνηση να δει την Κρήτη με άλλο μάτι και μαζί με τους δήμους θα δώσουμε τη μάχη» είπε στις πρώτες του δηλώσεις

arnaoutakis-23
Για τέταρτη συνεχόμενη φορά εξελέγη περιφερειάρχης Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης, το ποσοστό του οποίου ξεπερνάει μάλιστα το 80%!

Ο κ. Αρναουτάκης, εμφανώς συγκινημένος, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Τα λόγια δεν μπορούν πολλές φορές να αποτυπώσουν αυτά που αισθανόμαστε». Ευχαρίστησε, δε, όλους τους Κρητικούς που τον ψήφισαν, αλλά και όσους... δεν τον ψήφισαν.

«Για την επόμενη περίοδο υποσχόμαστε ότι θα υπηρετούμε την Κρήτη πέρα και πάνω από τα κόμματα. Για την ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης, για την κοινωνική συνοχή. Εμείς ζητάμε από την εκάστοτε κυβέρνηση να δει την Κρήτη με άλλο μάτι και μαζί με τους δήμους θα δώσουμε τη μάχη» συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε και μπορούμε να εργαστούμε για την Κρήτη με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ταπεινότητα».

Σταύρος Αρναουτάκης: "Ολοι μαζί κερδίσαμε"



Ολόκληρη η δήλωση Αρναουτάκη

«Είναι πολλές φορές που τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν αυτά τα οποία πιστεύουμε και αυτά τα οποία θέλουμε να πούμε.

Για τέταρτη συνεχή φορά ο κόσμος της Κρήτης δείχνει την εμπιστοσύνη απέναντι μας, απέναντι στους ανθρώπους που υπηρέτησαν τον Συγκρητισμό την ενότητα και την ισόρροπη ανάπτυξη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Κρήτης και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που για διαφορετικούς λόγους ψήφισαν άλλους συνδυασμούς. Τους ανθυποψηφίους μας, αλλά πάνω από όλα, όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της νίκης, γιατί όλοι μαζί κερδίσαμε. Δεν κερδίζει ένας, όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Την επόμενη περίοδο αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την Κρήτη πάνω από όλα, πέρα και πάνω από τα κόμματα, τους κρητικούς, όπου κι αν βρίσκονται, την ανάπτυξη της Κρήτης. Την ισόρροπη ανάπτυξη για εργασία, για κοινωνική συνοχή. Ζητούμε, από την εκάστοτε κυβέρνηση να δει την Κρήτη με ένα διαφορετικό μάτι. Διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία για την περιφερειακή ανάπτυξη. Κι όλοι μαζί, μαζί με τους δήμους θα δώσουμε τη μάχη για την πραγματική αποκέντρωση, για πόρους στην περιφέρεια και έχουμε αποδείξει ότι και θέλουμε και μπορούμε. Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ταπεινότητα να δίνουμε και τη μικρή και τη μεγάλη μάχη για την ανάπτυξη της Κρήτης.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους».

Ειδήσεις σήμερα

Το προφίλ της Χαμάς που ορκίζεται στη «τζιχάντ» και πώς εξελίχθηκε σε τρομοκρατική οργάνωση

«Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω» - Συγκλονίζει ο πατέρας του κοριτσιού που ικέτευε για τη ζωή του και απήγαγε η Χαμάς


Πάνω από 250 νεκροί φέρεται να εντοπίστηκαν στην περιοχή που διεξήχθη το φεστιβάλ μουσικής στο Ισράηλ


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης