Ελληνική Λύση: «Ή θα τους φας ή θα σε φάνε»: Η ανάρτηση του Βελόπουλου που κατέβηκε σε λίγα λεπτά

Ελληνική Λύση: «Ή θα τους φας ή θα σε φάνε»: Η ανάρτηση του Βελόπουλου που κατέβηκε σε λίγα λεπτά

Συνεχίζεται η κόντρα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης με τον πρώην βουλευτή του Αντώνη Μυλωνάκη

velopoylos_mylonakis_arthro
Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» κατά το οποίο οι πρωταγωνιστές γίνονται θηρευτές και θηράματα θυμίζει πλέον η κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δίνοντας συνέχεια στην σφοδρή βεντέτα του έχει ανοίξει με τον πρώην βουλευτή του Αντώνη Μυλωνάκη χρησιμοποιεί «κορεάτικη ρήση» για να υποστηρίξει πως «ή θα τους φας ή θα σε φάνε».

«Κορεατική ρήση: Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων στην κοινωνία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. Αν δείτε όμως, είναι ή το ένα ή το άλλο, θηρευτής ή θήραμα ,ή θα τους φας ή θα σε φάνε! ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΈΣ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΆΜΑΤΑ. #εκλογες_2023 #Βελοπουλος» αναφέρει χαρακτηριστικά σε νέα του ανάρτηση στο twitter συνοδεύοντάς την και πάλι με προσωπική του φωτογραφία μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

velopky


Υπενθυμίζεται πως το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» ή «Squid Game» ήταν επιτυχημένη κορεάτικη σειρά με τους πρωταγωνιστές να επιδίδονται σε ένα πραγματικό παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο κ. Βελόπουλος μερικά λεπτά μετά την δημοσιοποίησή της ανάρτησης του έσπευσε να την κατεβάσει.


Την ίδια στιγμή και κύρια Αναστασία Αλεξοπούλου, η δεύτερη βουλευτής που αποχώρησε από την Ελληνική Λύση αρνούμενη την τιμωρία εκλογικής εξορίας προαναγγέλλει μηνύσεις κατά της ηγεσίας του κόμματος και όσων ευθύνονται για το δημοσίευμα που την εμφάνισε ως αποδέκτη χρημάτων για να αποστατήσει.

Σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει: «Ξεκινάω μηνύσεις. Η δικαιοσύνη ας αποφασίσει ποιος είναι ο ένοχος».

alexopoulou_anartisi



«Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου»

Νωρίτερα, ο κ. Μυλωνάκης απηύθυνε σφοδρές κατηγορίες κατά του μέχρι πρότινος συνεργάτη του  Κυριάκου Βελόπουλου. 

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, λέει ότι θα αποκαλύψει ότι το κόμμα από το οποίο αποχώρησε λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά, μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5jy2e55rf5)

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «αυτή η εγκληματική οργάνωση - που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

Ο κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Φωτόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους (σχηματικά) για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».



Ειδήσεις σήμερα:

Πληροφορίες για διπλή ευθεία παρέμβαση του Χρήστου Ράμμου της ΑΔΑΕ στο προεκλογικό παιχνίδι


Στους 43 οι Έλληνες που έχουν απεγκλωβιστεί από το Σουδάν


Ο Μπάιντεν στα 82 θέλει να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης