Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: O Βελόπουλος θέλει το κόμμα μικρό και ελεγχόμενο για να αισθάνεται αυτοκράτορας

Εκλογές 2023 - Μυλωνάκης: O Βελόπουλος θέλει το κόμμα μικρό και ελεγχόμενο για να αισθάνεται αυτοκράτορας

Tουλάχιστον δύο ακόμα βουλευτές του κόμματος εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τους τελευταίους χειρισμούς του Κυριάκου Βελόπουλου και τηρούν στάση αναμονής εως την τελική ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

97477ea77fe0e14f0d2d64b9d9dc00b6_XL
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το σπιράλ εσωστρέφειας στην Ελληνική Λύση (ΕΛ.ΛΥ) και πλέον κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως θα ακολουθήσουν και άλλα στελέχη τον δρόμο της εξόδου που άνοιξαν οι Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία Αλεξοπούλου εκφράζοντας την διαφωνία τους με τις αυτοκρατορικές αποφάσεις του Κυριάκου Βελόπουλου και τις «αλχημείες» στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες τουλάχιστον δύο βουλευτές του κόμματος εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τους τελευταίους χειρισμούς του Κυριάκου Βελόπουλου και τηρούν στάση αναμονής εως την τελική ανακοίνωση των ψηφοδελτίων προκειμένου να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις. Την ίδια στιγμή υποψήφιοι βουλευτές που ήδη έχουν ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα αναρτώντας αφίσες στους δρόμους της πρωτεύουσας ίσως τελικά να μείνουν εκτός λίστας.

Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Βελόπουλος συνεχίζει να βλέπει γύρω του αποστάτες και αργυρώνητα στελέχη.

«Εμείς με λερωμένα χέρια, χέρια κλεφτών, δεν κάνουμε ούτε χειραψία! Κάθαρση παντού! ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ! ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ! #εκλογες #Βελοπουλος», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Μυλωνάκης: Θα ζητήσω οικονομικό έλεγχο

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Μυλωνάκης επιμένει πως ο κ. Βελόπουλος συμπεριφέρθηκε ύπουλα και άνανδρα ενώ με δηλώσεις του στο protothema.gr εκτιμά πως
«ο Βελόπουλος θέλει ένα κόμμα περίπτερο. Μικρό και ελεγχόμενο όπου θα μπορεί να συμπεριφέρεται ως αυτοκράτορας».

Αναφορικά με την έξοδό του από τις εκλογικές λίστες υποστήριξε πως «Ο Βελόπουλος το είχε προετοιμάσει από τον Σεπτέμβριο και μου έκανε τον φίλο για να κλείσει την Αττική με δικούς του ανθρώπους». Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο διεξήχθη επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας με θέμα συζήτησης την συνεργασία με στελέχη τα οποία κατά το παρελθόν είχαν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μυλωνάκης και τουλάχιστον άλλοι τέσσερις βουλευτές είχαν εκφράσει έντονα την διαφωνία τους με ένα τέτοιο ενδεχόμενο με αποτέλεσμα να τεθούν στην «μαύρη» λίστα του προέδρου.

Παράλληλα, ο κ. Μυλωνάκης προαναγγέλλει ότι θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο για την διαχείριση των κρατικών χρηματοδοτήσεων που έλαβε το κόμμα αλλά και για τον τρόπο που αξιοποιήθηκαν τα χρήματα που κατέβαλαν κάθε μήνα οι βουλευτές.

Μηνύσεις από Αλεξοπούλου;

Κινητικότητα υπάρχει και από την πλευρά της κυρίας Αναστασίας Αλεξοπούλου η οποία προσανατολίζεται να αναζητήσει ακόμα και την δικαστική δικαίωση καθώς θεωρεί ότι τόσο το δημοσίευμα όσο και η συμπεριφορά του κόμματος αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση ALCO: Στις 6,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αναγωγή επί των εγκύρων

Κορωνοϊός - ΕΟΦ: Διερευνώνται 21 θάνατοι και 1.600 αναφορές για παρενέργειες από το εμβόλιο κατά της Covid

Τραγωδία στα Τέμπη: Η επιβίβαση στο μοιραίο Intercity και οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη σύγκρουση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης