Κεδίκογλου (Θέμα 104,6): Φαιδρά τα περί αντιπερισπασμού που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου (Θέμα 104,6): Φαιδρά τα περί αντιπερισπασμού που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτά που ακούγονται δεν είναι μια προσπάθεια να πληγεί η Νέα Δημοκρατία, είναι μια προσπάθεια πληγεί η δημοκρατίας μας»,  ανέφερε σχολιάζοντας τους διαλόγους Παππά - Μιωνή ο βουλευτής της ΝΔ 

kedikoglous
«Η κυβέρνηση έχει μια δουλειά να κάνει και τη συνεχίζει με αμείωτη ένταση και κλιμακούμενη. Το πως θα ανατάξουμε την οικονομία μας, αυτή είναι η άμεση και απόλυτη προτεραιότητά μας», σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου, Βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Θέμα 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

Ο ίδιος χαρακτήρισε “φαιδρά” τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς αποδίδει ως “αντιπερισπασμό” πρώτα για την υπόθεση Novartis, μετά για τη λίστα Πέτσα και τέλος για την πορεία της οικονομίας τις ηχογραφημένες συνομιλίες Παππά – Μιωνή, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι “τα όσα ακούγονται και όσα μαθαίνουμε είναι σοβαρά για το πολίτευμά μας”.

“Αυτά που ακούγονται δεν είναι μια προσπάθεια να πληγεί η Νέα Δημοκρατία, είναι μια προσπάθεια πληγεί η δημοκρατίας μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου και συνέχισε λέγοντας πως αυτό “αφορά το πολίτευμα μας και τους θεσμούς μας και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό”.

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, “ξεκίνησαν, για να σπιλώσουν πολιτικούς τους αντιπάλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που ο κ. Πικραμμένος βουρκωμένος ενίστατο για την αθωότητά του” υπενθύμισε ο κ. Κεδίκογλου και έκανε λόγο για “αθλιότητα” εναντίον του κ. Παπασταύρου, ο οποίος “έχει απαλλαγεί με αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ”.

“Και πάλι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το άθλιο επιχείρημα κατά τη γνώμη μου. Αυτό είναι ενδεικτικό της ένδειας των επιχειρημάτων τους. Από τη μια πλευρά τους λυπάμαι από την άλλη είναι άξιοι της τύχης τους” επισήμανε ο Βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος, “είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ” η δυνατότητα χρήσης των ηχογραφήσεων. “Είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, άλλη μια ειρωνεία της ιστορίας, που λέει ότι αν καταγγέλλονται κακουργηματικές πράξεις, αυτές μπορούν να αναφέρονται στο δικαστήριο”, κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρατείνεται για πέντε ημέρες η καραντίνα στον Εχίνο

Παζάρι με το άνοιγμα των συνόρων για τους τουρίστες στην Ευρώπη - Τι αφορά η «αρχή της αναλογικότητας»

Συνομιλία Μιωνή-Παππά: Μεγάλη ταραχή στο «μαγαζί» του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης