Unorthodox: Η πρωταγωνίστρια κάνει βίντεοκλήση με την γιαγιά της που επέζησε από το Ολοκαύτωμα

Unorthodox: Η πρωταγωνίστρια κάνει βίντεοκλήση με την γιαγιά της που επέζησε από το Ολοκαύτωμα

Η Shira Haas βρίσκεται σε καραντίνα και επικοινωνεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα μέσω του διαδικτύου

unorthodox_main
Μια από τις πιο δημοφιλείς καινούργιες σειρές του Netflix αυτή την περίοδο είναι το Unorthodox. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία και ακουλουθεί τη ζωή της 19χρονης Έστερ Σαπίρο, η οποία μεγάλωσε σε μια Υπερ-Ορθόδοξη κοινότητα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και τον γάμο της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Βερολίνο.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι Shira Haas, μια ηθοποιός από το Ισραήλ, η οποία κατευθείαν κέρδισε τις εντυπώσεις. Η πρωταγωνίστρια του Unorthodox βρίσκεται σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και επικοινωνεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα μέσω του διαδικτύου. Η νέα της ανάρτηση στο Instagram συγκίνησε τους εκατομμύρια followers της, καθώς έδειχνε να κάνει βίντεοκλήση με την 86χρονη γιαγιά της, η οποία ζει μακριά και μάλιστα υπήρξε θύμα του Ολοκαυτώματος.

«Σήμερα είναι η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Η 86χρονη γιαγιά μου, που αγαπάει τη ζωή και είναι επιζούσα του Ολοκαυτώματος βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειας. Σήμερα κάναμε μια βιντεοκλήση στο Zoom μαζί, γιατί ακόμη και σε τέτοιες στιγμές και ειδικά αυτήν την ημέρα – δεν θα την αφήσουμε ποτέ μόνη της. Ποτέ μην ξεχνάς. Πάντα να θυμάσαι» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης