Ιωάννα Λίλη: Φόρεσε τη… σιδερώστρα της, σαν καραντινάτη τουαλέτα

Ιωάννα Λίλη: Φόρεσε τη… σιδερώστρα της, σαν καραντινάτη τουαλέτα

Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη ανταποκρίθηκε στο ironingboardchallenge  και πόζαρε στο instagram

ioanna_lili
Το πιο πρόσφατο και ανατρεπτικό challenge στο instagram, μεσούσης της καραντίνας, είναι το ironingboardchallenge, τουτέστιν … «πάρε τη σιδερώστρα σου και προχώρα». Οι influencers ανά τον πλανήτη έχουν σκαρφιστεί διάφορες ιδέες για να ανταποκριθούν, και κάπως έτσι και η Ιωάννα Λίλη υπέκυψε. Μάλιστα κοινοποίησε και την «αφορμή της έμπνευσής της», αλλά την εξέλιξε με τον δικό της τρόπο.


lili_challenge

Η ίδια σε ανάρτησή της στο instagram, φορώντας… τη σιδερώστρα και κρατώντας θριαμβευτικά το ηλεκτρικό σίδερο στο χέρι, εξηγεί στους followers της: «Καλημέρα-Χρόνια πολλά σε όλους!!! Ναι, υπήρξε challenge με ( Μαξιλάρια φορέματα )- εγώ είδα με Σιδερώστρα!!!😂😂😂....το σίγουρο είναι ότι οι μέρες Καραντίνας, θα μας μείνουν Αξέχαστες!!!.....Να είμαστε όλοι καλά και να βγούμε Νικητές από τον Αόρατο αυτόν εχθρό!!!!!!».

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα-Χρόνια πολλά σε όλους!!! Ναι,υπήρξε challenge με ( Μαξιλάρια φορέματα )- εγώ είδα με Σιδερώστρα!!!😂😂😂....το σίγουρο είναι ότι οι μέρες Καραντίνας,θα μας μείνουν Αξέχαστες!!! -.....Να είμαστε όλοι καλά και να βγούμε Νικητές από τον Αόρατο αυτόν εχθρό!!!!!! #hellofriends #wishu #beautifultuesday #thisisnot #pillowchallenge #ironingboardchallenge #different #challenge #forsure #wererememberthis #periodofquarantine #wish #tocomeout #winnerssoon #loveu #kisses ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙋‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις


Και οι μέρες καραντίνας συνεχίζονται….
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης