Η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να την ρωτάνε για τον γιο της

Η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να την ρωτάνε για τον γιο της

«Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Καινούργιου

pania
Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι από τις ελάχιστες ψυχαγωγικές που συνεχίσουν να μεταδίδονται. Η εκπομπή φιλοξένησε την Αννίτα Πάνια μέσω skype, όπου και συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για τη νέα καθημερινότητά της, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

«Το ότι δουλεύουμε αυτή την περίοδο δεν σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά, το καταλαβαίνετε κι εσείς εκεί. Τα μεγάλα show είναι δύσκολο να βγουν, αλλά τα δικά μας βγαίνουν στον αέρα κανονικά. Βέβαια, δεν είναι η εκπομπή μου αυτό που κάνω, είναι κάτι άλλο, αλλά το παλεύω. Δεν έχω αίσθημα εγκλεισμού γιατί δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι που μου επιβάλει κάποιος.

Αισθάνομαι ότι κάνω αυτό που θέλω να κάνω και αυτό που πρέπει να μου συμβαίνει. Δεν είναι ότι κάποιος με έχει κλείσει κάπου, δεν το έχω πάρει έτσι στραβά. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι γίνεται γύρω τους και καλύτερα από εμάς. Όταν ξέρουν αυτό που τους συμβαίνει, όταν ξέρουν αυτό που γίνεται γύρω τους, προσαρμόζονται στην πραγματικότητα», είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

Η Κατερίνα Κανούργιου στη συνέχεια της κουβέντας τους την ρώτησε: «Ο Αντρέας σου εκφράζει την ανησυχία του ακόμα και για τους μήνες μετά από όλο αυτό που ζούμε; Φοβάται; Νιώθει φόβο ο Αντρέας;», τότε η Αννίτα Πάνια απάντησε: «Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο…».

«Σημασία έχει να βγούμε μέσα από αυτό και να είμαστε όλοι καλά. Αυτό που θα καταλάβουμε όλοι φεύγοντας από αυτό είναι η ευτυχία της ζωής. Αυτή η απλή καθημερινότητα του τύπου… πάμε να φάμε σε ένα μαγαζί με τους φίλους μας, βγαίνουμε έξω χωρίς να δώσουμε ραπόρτο. Όλα αυτά τα καθημερινά και τα αυτονόητα, σε αυτή τη φάση της ζωής μας είναι πράγματα που θα πρέπει κανείς να τα δει διαφορετικά», είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια μιλάει για το πώς βιώνει τον κορωνοϊό


Ειδήσεις σήμερα:

Το πολύ αλάτι εξασθενεί την άμυνα του ανοσοποιητικού, προειδοποιούν επιστήμονες

Κορωνοϊός: Χάος στην Ισπανία - 736 νεκροί και 7.457 νέα κρούσματα σε μία ημέρα

«Μένουμε Σπίτι» - Σάκης Τανιμανίδης: «Ήρθε η ώρα να γίνεις κι εσύ ήρωας και να σώσεις ζωές!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης