Κορωνοϊός: Χάος στην Ισπανία - 736 νεκροί και 7.457 νέα κρούσματα σε μία ημέρα

Κορωνοϊός: Χάος στην Ισπανία - 736 νεκροί και 7.457 νέα κρούσματα σε μία ημέρα

Συνολικά στην Ισπανία έχουν πεθάνει από τον νέο κορωνοϊό 3.647 άνθρωποι - Στα 49.515 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

coronavirus_spain
Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίσσονται στην Ισπανία, η οποία φαίνεται να παίρνει τη σκυτάλη από την Ιταλία στον αριθμό των νεκρών και των νέων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού σε μία ημέρα. Σύμφωνα με τον απολογισμό της Τετάρτης, σε ένα 24ωρο, 736 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ στο ίδιο διάστημα επιβεβαιώθηκαν άλλα 7.457 κρούσματα.

Η Ισπανία έχει επιβάλλει αυστηρά περιοριστικά μέτρα, με απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους και καθημερινούς ελέγχους και συλλήψεις όσων δεν πειθαρχούν. Φαίνεται, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ καθυστέρησε να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για τη ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας covid-19, καθώς η διασπορά ήταν ήδη μεγάλη και η συμπεριφορά των Ισπανών δεν βοηθούσε στον περιορισμό της.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, συνολικά στην Ισπανία έχουν πεθάνει 3.647 άνθρωποι, ενώ ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 49.515.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ισπανία: Θετική στον ιό η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Κορωνοϊός στην Ισπανία – Γιώργος Μπόγρης: Είμαι τυχερός που ζω σε ουρανοξύστη και πάω στο πάρκινγκ για τρέξιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης