Jay - Z: Το τελευταίο πράγμα που μου είπε ο Κόμπι Μπράιαντ

Jay - Z: Το τελευταίο πράγμα που μου είπε ο Κόμπι Μπράιαντ

«Πρέπει να δεις τη Gianna να παίζει μπάσκετ» μου είχε πει την Πρωτοχρονιά, είπε ο γνωστός ράπερ

J_Zay_-Kobe1
Ο Jay-Z αποκάλυψε το τελευταίο πράγμα που του είπε ο Κόμπι Μπράιαντ πριν το τραγικό δυστύχημα. Ο 50χρονος ράπερ (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Shawn Carter) μιλώντας σε φοιτητές του πανεπιστημίου του Κολούμπια μίλησε για τη σχέση που είχε με τον αείμνηστο μπασκετμπολίτσα και την οικογένειά του.

Εμφανώς συγκινημένος ο σύζυγος της Μπιγιονσέ είπε: «Ο Κόμπι ήταν ένας άνθρωπος που τον θαύμαζα πολύ και κάναμε παρέα. Την τελευταία φορά βρεθήκαμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι μου και ήταν πανευτυχής. Ένα από τα τελευταία πράγματα που μου είπε ήταν: “Πρέπει να δεις τη Gianna να παίζει μπάσκετ"», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη 13χρονη που σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου μαζί με τον πατέρα της και άλλα επτά άτομα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά.

«Είναι τόσο σκληρό και τόσο άδικο. Ήταν πολύ υπερήφανος για την κόρη του. Τον έβλεπα και έλεγα: “Θα γίνει η καλύτερη μπασκετμπολίστρια του πλανήτη» και συνέχισε: «Η απώλεια του Κόμπι και της Gianna μας έχει συγκλονίσει. Μόνο αυτό έχω να πω. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και είχε πολλά να ζήσει ακόμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης