Ο Μπουράκ Χακί απόψε στα «Μεσάνυχτα»: «Στη ζωή μου υπάρχει μόνο μια γυναίκα, η Χαρά, και θέλω να παντρευτώ μαζί της»

Ο Μπουράκ Χακί απόψε στα «Μεσάνυχτα»: «Στη ζωή μου υπάρχει μόνο μια γυναίκα, η Χαρά, και θέλω να παντρευτώ μαζί της»

Ο Τούρκος ηθοποιός μιλάει για τον μεγάλο έρωτα και την πρόταση γάμου στη Χαρά Παππά του GNTM2

burak_haki_hara_pappa_2
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα...» είναι μόνο μερικές από τις αποκαλύψεις του Μπουράκ Χακί, ο οποίος είναι απόψε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχουν αποφασίσει αν θα ζήσουν στην Ελλάδα ή στην Τουρκία και ότι, αν και φοβάται πολύ τα αεροπλάνα, για να συναντηθεί με την αγαπημένη του, αναγκάστηκε να αλλάξει δύο πτήσεις μέσα σε μια μέρα. Επιπλέον, εξηγεί ότι ο πατέρας του ήταν από την Κομοτηνή και ότι ήδη έχει ξεκινήσσει μαθήματα ελληνικών.

Επίσης, στα αποψινά Μεσάνυχτα (00.00, Alpha) είναι καλεσμένος ο Χρήστος Βερελής ο οποίος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ακόμα υπάρχει κόσμος που του ζητά «ρουσφέτια», παρά το γεγονός ότι έχει εγκαταλείψει την πολιτική εδώ και 10 χρόνια.
Ακόμη, η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ανακοινώνει ότι παντρεύεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ συγκινείται όταν περιγράφει το δύσκολο διάστημα που πέρασε όταν χειρουργήθηκε για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. 


Μεσάνυχτα | Τετάρτη 00:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης