Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός»

Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον αγώνα ζωής του μεγαλύτερου αδελφού του και της οικογένειάς του

maxresdefault
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά για τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον 36χρονο Σωτήρη και την αναπηρία του, η οποία προέκυψε έπειτα από ένα ιατρικό λάθος.

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος. Για εμένα πια ο αδερφός μου, αν και παιδί με ιδιαιτερότητες, είναι φυσιολογικός…Ο αδερφός μου γεννήθηκε κανονικά, λίγο πρόωρος, όμως όπως μου είπε η μητέρα μου, ένα ιατρικό λάθος, μια αμέλεια, τον άφησε για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο και έγινε ό,τι έγινε. Οι γονείς μου του στάθηκαν φυσικά, είναι ήρωες για μένα, γιατί μετά τον Σωτήρη μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν κι άλλο παιδί, εμένα και έπειτα την αδερφή μου. Είμαστε πολλοί δεμένοι…» είπε ο τραγουδιστής.

«Με θυμώνει που η νοοτροπία του Έλληνα είναι έτσι που κοιτάει περίεργα. Απλά είναι κι ένας άνθρωπος αυτός… Έχω μαλώσει για τον Σωτήρη. Πιτσιρικάς έχω παίξει ξύλο για εκείνον, επειδή τον κορόιδευαν άλλα παιδιά και γελούσαν (...) Ο Σωτήρης ζει από θαύμα. Είχαν πάρει τη μητέρα μου τηλέφωνο και της είχαν πει ότι το παιδί δεν θα ζήσει. Έκανε την προσευχή της και σε μία ώρα άλλαξαν όλα…» δήλωσε στην ίδια συνέντευξη.
Ο Σάκης Αρσενίου στα "Μεσάνυχτα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης