H Ελεονώρα Μελέτη «τρολάρει» το GNTM: Πώς σχολιάζει την πόζα της η κριτική επιτροπή;

H Ελεονώρα Μελέτη «τρολάρει» το GNTM: Πώς σχολιάζει την πόζα της η κριτική επιτροπή;

«Πάμε να δούμε τη δική μου φωτογραφία» γράφει η γνωστή παρουσιάστρια σε ανάρτησή της 

MELETI-2-1200x850
Το GNTM έχει καταφέρει να είναι αρκετά δημοφιλές στα social media και να παρασύρει ακόμα και την Ελεονώρα Μελέτη η οποία το... τρόλαρε, πρόσφατα, με ανάρτησή της στο Instagram. Με αφορμή τα... συμβούλια που γίνονται μετά το τέλος κάθε δοκιμασίας και τις επικές ατάκες της Βίκυς Καγιά, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, του Δημήτρη Σκουλού και του Άγγελου Μπράτη, η Ελεονώρα ποζάρει σε ρόλο μοντέλου και γράφει στο σχόλιο της το πώς θα ήταν η κριτική στη φωτογραφία της.


«Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία.

Βίκυ Καγιά: «Μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Πού πας με αυτή τη φωτογραφία; Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ; Γιατί κορίτσι μου; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;»

Άγγελος Μπράτης: «Είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης και το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κάνεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram».

Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο; Με τέτοιες γωνιές και κοιτάς κάτω; Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα και τις μπότες».

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: «Αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Πού πας με σκυμμένο το κεφάλι; Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι».


Κλείσιμο
nonoram_72654445_142327563734925_6107450895747156207_n



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης