Γουίτνεϊ Xιούστον: Οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση με τη στενή της φίλη

Γουίτνεϊ Xιούστον: Οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση με τη στενή της φίλη

«Εκείνο το καλοκαίρι που γνωριστήκαμε, ήταν η πρώτη φορά που ενώθηκαν τα χείλη μας» γράφει η Ρόμπιν Κρόφορντ στο βιβλίο της «A Song For You: My Life With Whitney Houston»

whitney-houston
«Θέλαμε να είμαστε μαζί, και αυτό σημαίνει μόνο οι δυο μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ρόμπι Κρόφορντ, στενή φίλη, φύλακας-άγγελος της Γουίτνεϊ Χιούστον, στο πολυσυζητημένο βιβλίο με απομνημονεύματα για την ιδιαίτερη σχέση τους. Στην αμερικάνικη έκδοση του People δημοσιεύονται νέα αποσπάσματα από το βιβλίο, όπου η Ρόμπιν Κρόφορντ παραδέχεται για πρώτη φορά ότι οι δυο τους είχαν ερωτικές σχέσεις στις αρχές της δεκαετίας του '80.

whitney-houston-robyn-crawford



Η Κρόφορντ ήταν 19 χρόνων όταν γνώρισε τη 17χρονη Γουίτνεϊ. «Εκείνο το πρώτο καλοκαίρι που γνωριστήκαμε, ήταν η πρώτη φορά που ενώθηκαν τα χείλη μας και ήταν υπέροχο. Λίγο μετά, περάσαμε τη νύχτα μαζί» λέει η ίδια. Και προσθέτει: «Είπε πως δεν πρέπει να συνεχίσουμε ερωτικά, επειδή αυτό θα έκανε το ταξίδι μας ακόμη πιο δύσκολο. Αν ο κόσμος μάθαινε για εμάς -είπε- θα το χρησιμοποιούσαν εναντίον μας. Έτσι ήταν στη δεκαετία του'80» αποκαλύπτοντας ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον της το ανακοίνωσε, κάνοντάς της δώρα μία Βίβλο.


robyn-crawford-whitney-houston-2




Κλείσιμο
Την ερωτική σχέση τους είχε αναφέρει και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Μπόμπι Μπράουν, στο βιβλίο του «Every Little Step: My Story»: «Αν η Ρόμπιν γινόταν αποδεκτή από την οικογένεια της Γουίτνεϊ, θα ήταν ακόμη ζωντανή. Δεν είχε πλέον στενούς φίλους δίπλα της».

Η Γουίτνεϊ Xιούστον, στις 11 Φεβρουαρίου 2012, βρέθηκε πνιγμένη στην μπανιέρα της έπειτα από οξύ έμφραγμα λόγω της πολύχρονης χρήσης ναρκωτικών.

Η μητέρα της τραγουδίστριας, Σίσσυ Χιούστον, σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε η κόρη της να ήταν ομοφυλόφιλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης