Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Νίκος Ιγνατιάδης

Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Νίκος Ιγνατιάδης

Είχε συνεργαστεί και με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Νανά Μούσχουρη, ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο Σαρλ Αζναβούρ, ο Ντέμης Ρούσσος, ο Αλμπάνο και η Ρομίνα Πάουερ

720_679644_c77ba72982-872a81a21bec43e3
Σε ηλικία 74 ετών ««έφυγε» από τη ζωή ο συνθέτης, στιχουργός και πιανίστας Νίκος Ιγνατιάδης. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο διαχειριστής της σελίδας του καλλιτέχνη στο Facebook.


I have to tell you with great sorrow that our friend Nikos Ignatiadis died today. We will never forget his music and wish his wife and family a lot of strength. (Jos van Hout, manager Facebook page Nikos)

Δημοσιεύτηκε από Nikos Ignatiadis στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019






Ήταν ευρύτερα γνωστός ως συνθέτης και μαέστρος από το Φεστιβάλ Ελαφρού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, αλλά και πιανίστας και ενορχηστρωτής στην τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικές Παραλλαγές». Στη δεκαετία του '80, έγραψε και ενοχρήστρωσε πολλά ελληνικά τραγούδια για τους δημοφιλέστερους Έλληνες ερμηνευτές τραγουδιστές, τον Γιάννη Πάριο, τον Φίλιππο Νικολάου, την Μπέσσυ Αργυράκη, την Ελένη Δήμου, τη Μαρινέλλα, τη Λίτσα Διαμάντη και πολλούς ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης