Βασιλική Ανδρίτσου: Γιορτάζει τα πιο υπέροχα γενέθλια της ζωής της
Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία στο instagram
Γεννημένη στις 16 Οκτωβρίου του 1972, η Βασιλική Ανδρίτσου γιορτάζει σήμερα τα 47α γενέθλιά της. Η κόρη της που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν, όπως φαίνεται, το καλύτερο δώρο της για τη φετινή χρονιά.
Η ηθοποιός δημοσίευσε σήμερα μία φωτογραφία του συζύγου της Νίκου Συμεωνίδη, αγκαλιά με την κόρη τους (με ένα χαριτωμένο εφέ στο πρόσωπο της μικρής για να την προστατέψει από την έκθεση) και σχολίασε: «Τα πιο υπέροχα γενέθλια φέτος!!!!! Η οικογένεια πλήρης!!!!! Οι άνθρωποι μου!!!!».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.