The Voice: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα και οι πρώτες φωτογραφίες

The Voice: Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα και οι πρώτες φωτογραφίες

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιώργος Λιανός και Χριστίνα Μπόμπα τα νέα πρόσωπα του show

the-voice-krites
Το μουσικό show «The Voice of Greece» επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Παρακάτω διαβάστε την ανασκοίνωση του καναλιού, στην οποία δεν αναφέρεται ποιος ή ποια θα αναλάβει τα backstage μετά την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες.


«Το μουσικό show «The Voice of Greece» επιστρέφει ανανεωμένο, φρέσκο, γεμάτο ενέργεια και ωραίες φωνές έρχεται για να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στις καρέκλες. Mε χαρά υποδεχόμαστε την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που έρχεται να προστεθεί στην ήδη αγαπημένη παρέα των Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου, και Σάκη Ρουβά.


Παρουσιαστές του δημοφιλούς σόου ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, που με το δικό τους μοναδικό στυλ θα υποδέχονται τους coaches και θα στηρίζουν τους υποψήφιους τραγουδιστές. Οι τέσσερεις coaches είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να διεκδικήσουν την καλύτερη φωνή για την ομάδα τους. 


Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις εννέα το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».


Δείτε τις φωτογραφίες:

zouganeli
rouvas
Κλείσιμο



mozourakis
mpompa-lianos-1
paparizou-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης