Βίντεο: Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Γιώργος Λιανός στα γυρίσματα του «The Voice»

Βίντεο: Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Γιώργος Λιανός στα γυρίσματα του «The Voice»

Δεν δίστασαν να τραγουδήσουν και να κάνουν πλάκα!

mpompa-lianos
Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση, φέτος, του The Voice στον ΣΚΑΪ  θα δούμε τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα.  Ο Γιώργος Λιανός στις πρώτες του δηλώσεις είχε πει με χιούμορ πως τον κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη.


«Με κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη. Είχα έξι μήνες τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, τώρα έχω τη Χριστίνα. Μια χαρά. Η αλήθεια ήταν πως υπήρχαν 4-5 ονόματα για την παρουσίαση του Voice. Ίσως και παραπάνω. Η άποψη που επικράτησε ήταν αυτή του διδύμου. Εμένα και της κυρίας Τανιμανίδη. Δεν υπάρχει θέμα μοιρασιάς. Έχουμε μια πολύ καλή φιλική σχέση και όλα θα κυλήσουν ομαλά και οικογενειακά. Με την Τάμτα δεν έχω μιλήσει καθόλου. Άκουσα και εγώ το όνομά της». Και πρόσθεσε: «Στην πρώτη επικοινωνία που είχα με τη Χριστίνα ήταν πολύ χαρούμενη που κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση, γιατί δεν έχει ασχοληθεί με κάτι τηλεοπτικό στο παρελθόν. Χαίρεται πολύ που θα είμαστε μαζί πάνω στη σκηνή, γιατί βλέποντάς με νιώθει άνετα», είχε δηλώσει στο Happy Day. 


Σήμερα, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «The Voice» και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό βίντεο με τον Γιώργο Λιανό. Όπως θα δείτε, κατά τη διάρκεια που ήταν στα καμαρίνια τους δεν δίστασαν να τραγουδήσουν μαζί και να κάνουν πλάκα!


Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή μας αρχή !!!!!!!!!! Μήπως να δηλώσουμε για παίκτες; ΥΓ. Αξίζει να το δεις μέχρι το τέλος 😉 @giorgoslianoss @thevoiceofgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χριστίνα Μπόμπα Τανιμανίδη (@chrismpo) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης