Ο Λίαμ Χέμσγουορθ ακυρώνει την προώθηση της νέας του ταινίας γιατί «δεν έχει διάθεση»

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ ακυρώνει την προώθηση της νέας του ταινίας γιατί «δεν έχει διάθεση»

Ο χωρισμός του με την Μάιλι Σάιρους έχει στοιχίσει στον ηθοποιό που ακύρωσε τις προσεχείς εκδηλώσεις που επρόκειτο να παραστεί

miley
Ο χωρισμός έχει στοιχίσει στον Λίαμ Χέμσγουορθ τόσο ώστε να ακυρώσει τις προσεχείς επαγγελματικές του υποχρεώσεις για την προώθηση της νέας του ταινίας.

Ο Αυστραλός ηθοποιός επρόκειτο να πάρει μέρος σε μια εκδήλωση για τον Τύπο και στην πρεμιέρα της ταινίας του «Killerman» στο Λος Άντζελες την επόμενη εβδομάδα.

Όπως όμως αποκαλύπτει η βρετανική Daily Mail, επικαλούμενη πηγές κοντά στον ηθοποιό, ο ίδιος αισθάνεται πολύ κακόκεφος για να πάει στις εκδηλώσεις αυτές.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση του χωρισμού του από την Μάιλι Σάιρους, ο ηθοποιός επέστρεψε στο πατρικό του στην Αυστραλία και, σύμφωνα με το περιβάλλον του, δεν θέλει καθόλου να επιστρέψει στο σπίτι που ζούσε με την πρώην πλέον σύζυγό του.

«Δεν θα έρθει στο Λος Αντζελες για το Killerman, παρά το ότι η ταινία φαίνεται να είναι η καλύτερή του μέχρι στιγμής. Δεν έχει διάθεση να την προμοτάρει τώρα», είπαν οι ίδιες πηγές στην εφημερίδα.

Πολλοί πίστευαν πως η επίσημη πρεμιέρα του Killerman θα ήταν ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός, με την Μάιλι Σάιρους παρούσα, όπως και άλλα μέλη της οικογένειας.

Κλείσιμο
Τελικά όλα αυτά ακυρώθηκαν, αφού οι δυο τους χώρισαν οριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης