Miley Cyrus: Ούτε έναν χρόνο δεν κράτησε ο γάμος της με τον Liam Hemsworth

Miley Cyrus: Ούτε έναν χρόνο δεν κράτησε ο γάμος της με τον Liam Hemsworth

Οι φήμες χωρισμού ενισχύθηκαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε φωτογραφία χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της

Miley_ar
Έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα, καθώς είναι ένα ζευγάρι που έχει μία ιδιαίτερη σχέση.

Ο λόγος για τη γνωστλη τραγουδίστρια Miley Cyrus και τον δημοφιλή ηθοποιό Liam Hemsworth που ήταν μαζί, χώρισαν, έπειτα τα ξανά βρήκαν, μετά ξαναχώρισαν στο τέλος παντρεύτηκαν και τώρα οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

000_1FU8V5


Το ζευγάρι που άρχισε να βγαίνει το 2009, το 2012 αρραβωνιάστηκε, ενώ ένα χρόνο αργότερα χώρισε, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της απόφασης, στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ λίγο πριν χρονίσει ο γάμος τους... χωρίζουν!

Οι φήμες χωρισμού ενισχύθηκαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε, αυτή την εβδομάδα, μία φωτογραφία στο Instagram χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει προβεί ακόμα σε επίσημες δηλώσεις, άτομο από τον στενό τους φιλικό περιβάλλον, όμως, επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους.

000_1E22DO


Κλείσιμο
«Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν οριστικά αυτή τη φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από από τον στενό τους κύκλο.

«Οι συνεχείς χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις τους κούρασαν, και αυτή την περίοδο και οι δύο επικεντρώνονται στους εαυτούς τους και στη σταδιοδρομία τους», πρόσθεσε.

«Εξακολουθούν όμως να παραμένουν αφιερωμένοι γονείς σε όλα τα ζώα που έχουν, απολαμβάνοντας την αγάπη αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδωτικότητά τους», κατέληξε το άτομο που βρίσκεται στο στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

000_1DV2BT
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης