Πάνος Ιωαννίδης: Η εξωτερική μου εμφάνιση είναι ήσσονος σημασίας

Πάνος Ιωαννίδης: Η εξωτερική μου εμφάνιση είναι ήσσονος σημασίας

Ο κριτής του Master Chef απαντάει αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «sex symbol» που του έχουν αποδώσει

Panos_Ioannidis
Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι σεφ και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του Master Chef. Μάλιστα έχει δει τον τελευταίο καιρό τους followers του να ανεβαίνουν στο Instagram ενώ πολλές είναι οι γυναίκες που του έχουν αδυναμία και τον χαρακτηρίζουν «sex symbol».

Ο γνωστός σεφ παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και απάντησε στα σχόλια που δέχεται για την εικόνα του, τονίζοντας πως η δουλειά του δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή του.
«Δεν αποποιούμαι κάτι, ούτε είπα ότι είμαι δύσμορφος, απλώς θεωρώ ότι είναι λίγο θέμα τηλεόρασης. Υπάρχει όμορφος κόσμος εκεί έξω και ομορφότερος εμφανισιακά από εμένα. Ωστόσο, οι ταμπέλες και η εμφάνιση δεν είναι η ουσία, έχω πίσω μου μια πορεία 25 δύσκολων χρόνων για να πετύχω στη δουλειά μου – με πολλές θυσίες και χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τρίτους ή ιδιαίτερη τύχη για να φτάσω ως εδώ. Το να είναι κεντρικό θέμα προς συζήτηση η εμφάνιση, η θελκτικότητα και η όποια τέλος πάντων γοητεία μου -αναφέρω όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί- και όχι η πείρα μου ως σεφ ή τα όνειρα και σχέδιά μου ως επαγγελματίας του χώρου είναι σίγουρα ευχάριστο και με τιμά ως ένα σημείο, αλλά είναι ήσσονος σημασίας γιατί η δουλειά μου δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Προορισμός μας: ο ΚΟΣΜΟΣ της γεύσης. Are you in? #okosmostisgefsis

A post shared by Panos Ioannidis (@ioannidispanos) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης