Κανάκης για τις «προληπτικές συλλήψεις» της κυβέρνησης: Οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο

kanak98

Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε με τις «προληπτικές συλλήψεις» πολιτών στα Γιαννιτσά πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη και της Θοδώρας Τζάκρη

Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Ο λόγος που ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ήταν οι «προληπτικές συλλήψεις» πολιτών στα Γιαννιτσά πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη και της Θοδώρας Τζάκρη, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «η αριστερή κυβέρνηση που υποτίθεται ότι θα περπατούσε ελεύθερη στους δρόμους χωρίς την προστασία της αστυνομίας, προχωράει σε προληπτικές συλλήψεις», ενώ επισήμανε ότι «οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά».

«Θα εκνευριστούμε λίγο τώρα. Έχουμε ζήσει πολλές παρακμές πολιτικές σε αυτή τη χώρα και ως πολίτες και ως άνθρωποι που κάνουμε μια σατιρική εκπομπή. Αυτό που ζούμε πραγματικά τα τελευταία χρόνια δεν το θυμόμαστε. Δεν ξέρω αν ακούσατε για τις προληπτικές συλλήψεις που έχουν συμβεί… Όλα αυτά έγιναν για να προστατεύουν τον Κουβέλη και την Τζάκρη. Η αριστερή κυβέρνηση που θα περπατούσε ελεύθερη στους δρόμους χωρίς την προστασία της αστυνομίας, προχωράει σε προληπτικές συλλήψεις! Και ενώ συμβαίνει αυτό το πράγμα και περιμένεις ότι θα βρουν ένα τρόπο να πουν ότι έγινε κάποιο λάθος, περιμένεις κάτι να ακούσεις, βγαίνουν αυτά τα απίστευτα άτομα, η Κατερίνα Παπακώστα και λέει…», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι είναι για το ψυχιατρείο κανονικά. Δεν έχει ακουστεί πιο φασιστική κουβέντα από επίσημα κυβερνητικά χείλη… Απορώ πώς περνάμε κάτι τέτοια πράγματα στα ψιλά σε αυτή τη χώρα. Πιο φασιστική κουβέντα από επίσημα κυβερνητικά χείλη, δεν έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Βγήκε η κυρία αυτή να υποστηρίξει ότι είναι λογικό να συλλαμβάνονται άνθρωποι προληπτικά που δεν έχουν κάνει τίποτα για να προστατευτεί ο Κουβέλης και η Τζάκρη. Υπήρχε μια ταινία με τον Τομ Κρουζ που έδειχνε ακριβώς το ίδιο πράγμα, η οποία ήταν επιστημονικής φαντασίας η ταινία, το Minority Report. Και μόνο μια ταινία επιστημονικής φαντασίας μπορεί να κάτσει δίπλα στα μυαλά αυτών των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι αυτοί μιλάνε για πρόληψη και εφαρμόζουν την πρόληψη στο να συλλαμβάνουν πολίτες που δεν έχουν κάνει τίποτα προληπτικά με την ιδέα ότι θα κάνουν κάτι… Μιλάνε για πρόληψη με αυτό το θράσος την ίδια χρονική στιγμή που έχει βγει αυτό το αδιανόητο πόρισμα για το Μάτι. Που αν υπάρχει μια συνθήκη, όπου η πρόληψη είναι όχι απλά απαραίτητη, είναι υποχρέωση και όταν απουσιάζει είναι εγκληματική παράβαση καθήκοντος όλων αυτών, είναι εκεί. Και για εκεί δεν μιλάνε και δεν λένε τίποτα για πρόληψη και δεν μπορούν να κάνουν αυτά που χρειάζονται ώστε να υπάρχει όντως πρόληψη… Και μιλάνε για την πρόληψη του να συλλαμβάνονται Έλληνες πολίτες χωρίς κανέναν απολύτως λόγο».

Ράδιο Αρβύλα  “Προληπτικές προσαγωγές” πολιτών

ΣΧΟΛΙΑ (56)

ΓΙΟΡ

ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ''ΑΜΟΛΥΣΕ'΄'΄ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ !! ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑΖΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !

4

MINORITY REPORT ΑΛΆ ΣΥΡΙΖΑ... να δούμε τους εθνοπροδότες συριζαίους και τα τσιράκια τους στην συριζοερτ ποιος θα τους μπαγλαρώσει, γιατί ο κούλης δεν νομίζω

Γλύμης

ΟΙ Συριζα μπορει να ειναι για το ψυχιατρειο, αλλα αυτο δεν αναιρει οτι οποιος τυχει να σε ακουει (γενικοτερα), χρειαζεται χαρτοσακουλα.

Μάριος

Ο Τσίπρας και η συμμορία του είναι ό,τι πιο φασιστικό και χουντικό έχει αναδειχθεί στα χρόνια της μεταπολίτευσης.Ένας συνειδητός δοσίλογος και εχθρός της δημοκρατίας και των Ελλήνων.Προληπτικές συλλήψεις πολιτών εν έτει 2018!!!!Ούτε ο Μαδούρο δεν προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες!!!Και το κερασάκι ο νέος κώδικας ποινικής δεοντολογίας που προωθεί ο Σύριζα όπου μεταξύ άλλων προβλέπει τη μετατροπή σε πλημμέλημα από κακούργημα της ρίψης μολοτωφ, και η μείωση των ποινών για τη σύσταση και διοίκηση εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που επισημαίνει ακόμα και η νεολαία του Σύριζα, είναι ευνοική διάταξη για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής!!! Η Συναλλάγη ολοκληρώνεται σιγά σιγά . Τα χρυσαύγουλα εδώ και 4 χρόνια έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους-κανονικό τουμπεκί ψιλοκομμένο- και πέρα από κάτι στημμένα σκηνικά εντός βουλής, απόντες από κάθε κοινωνική διαμαρτυρία, ενώ ψηφίζουν βασικά νομοσχέδια της κυβέρνησης, όπως η ψήφιση της Θάνου , οι δε Συριζαίο καθυστερούν τη δίκη και προωθούν μείωση ποινών για να μην κάτσουν πολύ καιρό φυλακή τα συντρόφια και το κυριότερο να μην τεθεί εκτός νόμου η Χρυσαυγούλα!!! Οι φασίστες ενώθηκαν και ίσως θα ήταν καλό να κατέλθουν μαζί στις εκλογές ως ενωμένη φασιστική συμπαρατάξη-ΕΝ.ΦΑ.ΣΥ.!!! Ό,τι και να κάνετε σκουπίδια, ό,τι συμμαχίες και να μηχανευτείτε, ό,τι ρουσφέτια ή ελληνοποιήσεις και να τελέσετε, όσο και να επιχειρείτε εκφοβισμό των πολιτών με προληπτικές συλλήψεις και παρακολούθηση του διαδικτύου, θα χάσετε έστω και με μία ψήφο.Και μετά θα επέλθει η νέμεσις για όσα εγκλήματα διαπράξατε κατά της χώρας.

Χαρταετός

Ολοι κάθεστε κ μαλώνετε κ κατηγορείτε ο ένας τον άλλο... γιατί δεν βλέπετε τα γεγονότα; Μακεδονία SOLD , κοιτάσματα στην Κύπρο SOLD, κοινονικες ελευθερίες κ δημοκρατία (πχ. δημοψηφίσματα) NONE.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΔΩΡΕΑΝ Σ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Τα γκαρσόνια της Ευρώπης.

Έοχυμε ξεσυνηθήσει τις ντόμπρες κουβέντες , γιατί η ΝΔ περίμενε το Βασιλέα για να πάρει το οκ ! προκειμένου να κάνει κάτι και το ΠΑΣΟΚ αλώνιζε τον τόπο υπερ του Ισραήλ !

ΙΑΚΩΒΟΣ Θ.

Κανάκη πουλημένε ο όμοιος στον όμοιο! Στο σκαϊ δεν εισαι;

Θάνος

Δηλαδή σε εσένα αυτό έμεινε ε; λοβοτομή 100%επιτυχια

γεο

ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΙ ΕΣΥ?

Unthoughtful

Σκέφτομαι να αγοράσω μία σημαία για την 25η Μαρτίου. Προληπτικά πόση είναι η ποινή;...

ΠΕΡΟΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ..... ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

new-spanoylis

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου με την νεογέννητη κόρη της και τα άλλα της παιδιά -Πρώτος ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε αανρτήσει φωτογραφία στο Instagram με το «Νο 6» της οικογένειας

55
1

Πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η απόφαση για τη λύση του γάμου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά από δυόμισι χρόνια δικαστικής διαμάχης - Παραμένει το σίριαλ με τη μηνιαία διατροφή, καθώς ο επιχειρηματίας αρνείται να πληρώνει τις 34.000 ευρώ που έχουν επιδικαστεί και, επικαλούμενος πτώχευση, ζητά το ποσό να πέσει στις 7.000 ευρώ

26